Logo

Βόλος: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα προαγωγών και σωματεμπορίας



 
 

swmatemporiaΤέσσερα άτομα συνελήφθησαν στο Βόλο που φέρεται να μετείχαν σε κύκλωμα προαγωγών και σωματεμπορίας αλλοδαπών γυναικών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, σωματεμπορία καθώς και για παράβαση...

του νόμου περί όπλων.

Οι συλληφθέντες είναι τρείς άνδρες ηλικίας 48, 68 και 51 ετών καθώς και μία 56χρονη γυναίκα, οι οποίοι σύμφωνα με την αστυνομία, διατηρούσαν μπαρ στην πόλη του Βόλου και προσλάμβαναν αλλοδαπές γυναίκες, με το πρόσχημα της παροχής εργασίας ως σερβιτόρες, ενώ ουσιαστικά αυτές παρείχαν υπηρεσία συνοδού-συντρόφου πελατών του καταστήματος, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης στο ανωτέρω κατάστημα, εντοπίστηκαν επίσης δύο αλλοδαπές γυναίκες, υπήκοοι Αλβανίας και Βουλγαρίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-11-2016 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά