Logo

Στη ΓΑΔΑ ύποπτος για τη δολοφονία του 21χρονου φοιτητή στην Πεντέλη



 
 

gada 24-11-2016Ένας 22χρονος προσήχθη στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ως ύποπτος για τη δολοφονία 21χρονου φοιτητή Θοδωρή Γαλαζούλα, τον περασμένο Μάιο, στην Πεντέλη. Η σορός του θύματος είχε βρεθεί σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, σε θαμνώδη...

περιοχή κοντά στον Άγιο Πέτρο.

Το θύμα έφερε τραύματα από πυροβολισμούς με καραμπίνα, ένα στον θώρακα και ένα στην κοιλιά. Μία εβδομάδα νωρίτερα, οι γονείς του είχαν δηλώσει στις αρχές την εξαφάνισή του από το σπίτι του στα Γλυκά Νερά στις 8 Μαΐου.

Ο 22χρονος αναζητήθηκε και βραδινές ώρες της 23-11-2016 εντοπίσθηκε να κινείται με το όχημά του στην περιοχή του Γέρακα. Στην προσπάθεια των αστυνομικών να τον ελέγξουν αυτός κινήθηκε εναντίον τους με προφανή σκοπό να τους πλήξει και να διαφύγει. Τελικά όμως μετά από καταδίωξη τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Εντός του αυτοκινήτου του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, μία σιδερογροθιά και ένα μαχαίρι.

Ο δράστης εξεταζόμενος ομολόγησε την διάπραξη της ανθρωποκτονίας. Η πράξη του αποδίδεται σε διαφορές που είχε με το θύμα για διακίνηση ναρκωτικών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, φυσίγγια κρότου, πιστόλια τύπου ρέπλικα και ένα αυτόματο όπλο kalashnikov τύπου ρέπλικα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-11-2016 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Δολοφονήθηκε ο 21χρονος που βρέθηκε νεκρός στην Πεντέλη


Τελευταία Αστυνομικά