Logo

Κλεμμένα από την Αττική τα καμένα αυτοκίνητα των ματωμένων ληστών του Υφαντή με πλαστές πινακίδες από Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική



 
 

yfantis kameno 16-12-2016Παρότι ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η εργαστηριακή έρευνα στα καμένα αυτοκίνητα των ληστών της αιματηρής ληστείας στις εγκαταστάσεις της αλλαντοβιομηχανίας, καθώς ακόμη και...

τα μεταλλικά πλαίσια των ΙΧ υπέστησαν εκτεταμένες φθορές, από τους ανιχνεύσιμους αριθμούς φαίνεται να προκύπτουν βάσιμες ενδείξεις ότι η μαύρη BMW και το ασημί Audi των ληστών, κλάπηκαν τις προηγούμενες ημέρες από περιοχές της Αττικής και πάντως όχι από τις δυτικές συνοικίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, απομένει ως διαδικαστική περισσότερη προανακριτική πράξη πιστοποίησης του αποτελέσματος, ο εντοπισμός των ιδιοκτητών τους ώστε και τυπικά να καταχωριστεί η ταυτότητα και το ιστορικό των δύο οχημάτων.

Το εντυπωσιακό στοιχείο που δεν αποκλείεται να δώσει άλλη μορφή στην αστυνομική έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, είναι πως και στα δύο αυτοκίνητα είχαν προσαρμοστεί πλαστές πινακίδες κυκλοφορίες που αντιστοιχούν σε ίδιου χρώματος και μάρκας οχημάτων που βρίσκονται κανονικά στην κατοχή των ιδιοκτητών τους σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής.

Το παραπάνω γεγονός ως διαπίστωση διογκώνει τον ούτως ή άλλως υψηλό βαθμό απειλής των τουλάχιστον 5 πάνοπλων κουκουλοφόρων που έχουν καταγραφεί στις κάμερες, καθώς παραπέμπει σε οργανωμένο εγκληματικό συνδικάτο με πολλά επίπεδα διαστρωμάτωσης από τα κάτω μέχρι τα αρχηγικά μέλη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-12-2016 από directNEWS.gr πηγή: bloko


Τελευταία Αστυνομικά