Logo

Διέπρατταν κλοπές προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ



 
 

klopesΣυνελήφθησαν στον Πειραιά από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ δύο ημεδαποί ηλικίας 29 και 30 ετών που διέπρατταν κλοπές από οικίες ηλικιωμένων, για κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων με τη μέθοδο της απασχόλησης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, οι δράστες προσέγγισαν ηλικιωμένη γυναίκα...

στον Πειραιά και προσποιούμενοι τους υπαλλήλους εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας εισήλθαν στην οικία της και ακολούθως, με τη μέθοδο της απασχόλησης, της αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Η πράξη τους έγινε αντιληπτή από περίοικο ο οποίος κάλεσε την Άμεση Δράση, ενώ οι σπεύσαντες αστυνομικοί τους εντόπισαν άμεσα και τους συνέλαβαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό το οποίο αποδόθηκε στην ηλικιωμένη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας Πειραιά, οι συλληφθέντες από τον περασμένο Οκτώβριο, με την ίδια μεθοδολογία προέβαιναν συχνά στην εξαπάτηση ανυποψίαστων ηλικιωμένων και εισερχόμενοι στις οικίες τους, τους αφαιρούσαν χρήματα και κοσμήματα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν επιπλέον εξιχνιασθεί άλλες δύο περιπτώσεις, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων συνεχίζονται.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-12-2016 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά