Logo

Άγρια δολοφονία επιχειρηματία στον Αλμυρό - Συνελήφθη ύποπτος



 
 

elas 28-12-2016Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στον Αλμυρό Μαγνησίας, από την άγρια δολοφονία 64χρονου επιχειρηματία της περιοχής, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Σύμφωνα...

με το magnesianews.gr, τον 64χρονο Αριστείδη Κολοβό, ο οποίος διατηρούσε επιχείρηση μεταλλικών κατασκευών, βρήκε άψυχο ο γιος του, που ανησύχησε όταν δεν βρήκε τον πατέρα του στην εργασία του και τον αναζήτησε.

Το θύμα έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο και η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για ληστεί μετά φόνου.

Σύμφωνα με ανάρτηση του almyros.gr, το αίμα του άτυχου επιχειρηματία δεν βρέθηκε μόνο γύρω από το άψυχο σώμα του, αλλά και στους διαδρόμους, ακόμη και στην είσοδο της πολυκατοικίας που διέμενε, γεγονός που προφανώς κινητοποίησε τους περιοίκους να δουν ότι κάτι άσχημο είχε συμβεί.

Το αυτοκίνητο του Αριστείδη Κολοβού, βρέθηκε κοντά στο Αερινό, τρακαρισμένο και παρατημένο στην άκρη του δρόμου και η Αστυνομία εικάζει ότι διέφυγε με αυτό ο δράστης ή οι δράστες.

Κοντά στο άψυχο σώμα του, αναφέρουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, βρέθηκε αντικείμενο, μάλλον σιδεριά, που συνήθιζε να κρατά για άμυνα.

Τον θάνατο του άτυχου Αριστείδη Κολοβού επιβεβαίωσε γιατρός του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, όπου μεταφέρθηκε η σορός του.

Επί τόπου βρίσκονται αστυνομικοί του Α.Τ. Αλμυρού, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ενώ στο σημείο πήγαν η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής περιφέρειας Θεσσαλίας υποστράτηγος Δημήτρης Κοτσιάφτης και αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Επαγγελματίες που τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν σοβαρό επιχειρηματία που δεν είχε οφειλές και δεν είχε δώσει δικαιώματα ποτέ, ενώ το κτίριο που στεγάζεται η επιχείρησή του είναι ιδιόκτητο.

Συνελήφθη ύποπτος

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής περιφέρειας Θεσσαλίας υποστράτηγος Δημήτρης Κοτσιάφτης, επιβεβαίωσε τη σύλληψη ενός υπόπτου για τη δολοφονία, χωρίς να αποκαλύψει λεπτομέρεις.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν, ότι πρόκειται για έναν υπάλληλο στην βιοτεχνία μεταλλικών κατασκευών του επιχειρηματία, ελληνικής καταγωγής, που αυτή την ώρα βρίσκεται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-12-2016 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά