Logo

Λαμία: Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας της παιδοψυχιάτρου Θώμη Κουμπούρα



 
 

koumpoura2-30-12-2016Στο Καρπενήσι εντοπίσθηκε και προσήχθη ως ο βασικός ύποπτος και συνελήφθη ως δράστης στη δολοφονία της 45άχρονης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα. Με ασυνάρτητες διατυπώσεις φέρεται να επιχείρησε να παραθέσει απολογητικούς ισχυρισμούς για τη δολοφονία. Σε κακή κατάσταση - καθώς...

υποστηρίζει ότι κατέφυγε στα χωριά της ορεινής Φθιώτιδας- με κρυοπαγήματα, οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν τα ίχνη του δράστη της δολοφονίας της 45άχρονης παιδοψυχιάτρου, στο Καρπενήσι και τον μετήγαγαν στη ΔΑ Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές στο nantiareport.gr, πρόκειται για άτομο από τον στενό κύκλο επαφών της 45άχρονης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα. Ο ίδιος έχει πολιτική δραστηριότητα ως επικεφαλής της Κίνησης «Ελλήνων Συνέλευσης» Στερεάς και διατηρούσε επαφή με την 45άχρονη παιδοψυχίατρο καθώς οι επισκέψεις του στην ευρύτερη περιοχή ήταν τακτικές.

Με ασυνάρτητες διατυπώσεις επιχείρησε να παραθέσει τον απολογητικό του ισχυρισμό για τα κίνητρά του που τον οδήγησαν στη δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα, ωστόσο σύμφωνα με τους Αστυνομικούς, βρίσκεται σε σύγχυση.

Οι Αστυνομικοί, από τα ευρήματα στη σκηνή εγκλήματος και τις μαρτυρίες μεταξύ των συγγενών και φίλων της 45άχρονης παιδοψυχιάτρου, είχαν αναζητήσει τον συγκεκριμένο άνδρα αμέσως μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος, χωρίς ωστόσο να τον έχουν εντοπίσει.

Ο ίδιος είχε απενεργοποιήσει και προσωπικό λογαριασμό που διατηρούσε στα κοινωνικά δίκτυα από το πρωί της Τετάρτης (28/12) και από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (30/12) πραγματοποίησε αναρτήσεις με ασύντακτες παραθέσεις. Μεταξύ άλλων δημοσιοποίησε -βιντεοληπτικό υλικό -την αυτόβουλη απολογία του, παραθέτοντας το δικό του ισχυρισμό, για το βράδυ (28/12) και τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου.

Ο ίδιος παραδέχεται ότι βρέθηκε στο σπίτι της 45άχρονης προκειμένου να τον φιλοξενήσει, ωστόσο χρειάστηκε να κατέβει για λίγο στο αυτοκίνητο του και όταν επέστρεψε στο διαμέρισμα της Θώμης Κουμπούρα ήταν νεκρή. Υποστηρίζει, επίσης, ότι επιτέθηκαν και στον ίδιο και όταν συνήλθε, ήταν γυμνός στο αυτοκίνητό του, χωρίς να κατανοεί τι είχε προηγηθεί. Λίγες ώρες αργότερα, Αστυνομικοί τον εντόπιζαν να περιφέρεται ασκόπως στο Καρπενήσι και προχώρησαν στην προσαγωγή του.

Το μεσημέρι (30/12-15.00) πρόκειται να τελεστεί η εξόδιος ακολουθία της Θώμης Κουμπούρα στον ΙΝ Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας.

Από τα πειστήρια που περισυνέλλεξαν από το διαμέρισμα της 45άχρονης το DNA και τα αποτυπώματα, από το Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών προέκυψαν στοιχεία που ταυτοποιούν το δράστη του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Τη 45άχρονη παιδοψυχίατρο Θώμη Κουμπούρα, εντόπισε (28/12-11.00) ο μεγάλος αδελφός της, Κώστας, αιμόφυρτη με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στον άνω κορμό (κεφάλι λαιμό θώρακα κοιλιά) και κάλεσε την Αστυνομία.

Από την πρώτη στιγμή οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας είχαν εκφράσει την εκτίμηση οτι πρόκειται για «έγκλημα πάθους». Ήταν τα ευρήματα στη σκηνή εγκλήματος και τα πολλαπλά βίαια τραύματα στο σώμα της 45άχρονης, ενέργειες που ενδείκνυαν την ένταση και την ψυχολογική φόρτιση υπό την οποία ο δράστης, δολοφόνησε την παιδοψυχίατρο.

O δράστης αναμένεται να παραπεμφθεί με την ποινική δικογραφία που σχηματίσθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Λαμίας, ενώ βρίσκεται κρατούμενος στη ΔΑ Φθιώτιδας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-12-2016 από directNEWS.gr πηγή:nantiareport.gr


Τελευταία Αστυνομικά