Logo

Άγριο έγκλημα στην Κατερίνη - Μέσα στο σπίτι του κατακρεουργημένος βρέθηκε 67χρονος



 
 

peripoliko 15-1-20127Αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας είναι, σύμφωνα με τις διωκικές αρχές, ο θάνατος ενός 67χρονου άνδρα, ο οποίος βρέθηκε κατακρεουργημένος τα ξημερώματα της Κυριακής στο σπίτι του, στον Παράδεισο Κατερίνης. Αρχικά, αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκίνητο του θύματος καμένο στην περιοχή του...

Πέλεκα, ενώ στη συνέχεια εντόπισαν νεκρό τον 67χρονο άνδρα μέσα στο σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες του  lefteria.blogspot.gr, ο άνδρας έφερε  πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. 

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε για την υπόθεση ανακοίνωση στην οποία αναφέρνται τα εξής: 

«Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας που έγινε σήμερα (15-01-2017) τα ξημερώματα, σε βάρος 67χρονου ημεδαπού στην Κατερίνη Πιερίας.

Ειδικότερα, ο 67χρονος βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα στο σπίτι του στην Κατερίνη, με πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα.

Λίγο νωρίτερα, είχε εντοπισθεί το αυτοκίνητό του φλεγόμενο σε κοντινή περιοχή και το οποίο κατασβέστηκε από πυροσβεστικές δυνάμεις.

Στο χώρο μετέβησαν αρμόδια εγκληματολογικά συνεργεία της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή της σωρού του θανόντα.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-1-2017 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά