Logo

Ηλεία: Συνελήφθη ο 18χρονος που επιχείρησε να βιάσει μητέρα και κόρη



 
 

syllhpsh  viasmos 18-2-2017Για απόπειρα ανθρωποκτονίας και απόπειρα βιασμού κατηγορείται ένας 18χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικό του τμήματος Ανδραβίδας της Ηλείας, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας...

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 18χρονος μπήκε χθες το πρωί, στην αυλή σπιτιού στη Νέα Μανωλάδα, όπου εκείνη την στιγμή βρίσκονταν στο σημείο μια 55χρονη και η 33χρονη κόρη της.

Στην συνέχεια ο 18χρονος, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, απείλησε με μαχαίρι την 55χρονη και την κόρη της και αποπειράθηκε να βιάσει την πρώτη. Όμως, η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει πεζή και να μπει σε γειτονικό σπίτι. Την ίδια στιγμή, ένας 37χρονος, ομοεθνής του 18χρονου, ο οποίος αντελήφθη το περιστατικό, επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει. Όμως, ο 18χρονος επιτέθηκε στον 37χρονο και τον τραυμάτισε με μαχαίρι στον θώρακα και στην κοιλιά.

Τα όσα εκτυλίσσονταν αντελήφθη αστυνομικός, που υπηρετεί στο τμήμα Ανδραβίδας, ο οποίος κατάφερε να αφοπλίσει τον 18χρονο και να τον συλλάβει.

Ο 37χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου νοσηλεύεται, ενώ ο 18χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-2-2017 από directNEWS.gr πηγή: Ημερησία


Τελευταία Αστυνομικά