Logo

Βόλος: Άγριο έγκλημα στη Νέα Ιωνία - Το θύμα βρέθηκε χτυπημένο στο δρόμο [βίντεο+φωτο]



 
 

Ένα άγριο έγκλημα, με θύμα έναν άνδρα, περίπου, 37 ετών  έχει αναστατώσει τη Νέα Ιωνία Βόλου. Η δολοφονία διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στις εργατικές κατοικίες Φυτόκου στη Νέα Ιωνία Βόλου. Το θύμα βρέθηκε έξω από το σπίτι, όπου διέμενε με τον αδελφό του, με θανατηφόρα χτυπήματα από βαρύ αντικείμενο ή ξύλο στο κεφάλι. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιήσεις, ο δράστης φέρεται ότι σκότωσε τον άτυχο άνδρα και τον έσυρε έξω από το σπίτι όπου εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής από περαστικούς που ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Πληροφορίες του nagnesianews.gr αναφέρουν, ότι η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, όπως και αυτό της αγοραπωλησίας ναρκωτικών, καθώς το θύμα φέρεται ότι ήταν  χρήστης.

Στον τόπο του εγκλήματος μετέβησαν ο υποστράτηγος Δημ. Κοτσιάφτης γενικός περιφερειακός διευθυντής Θεσσαλίας, κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος από τη Θεσσαλονίκη και η ιατροδικαστής από τη Λάρισα, Ρουμπίνη Λεονταρή.

Το θύμα ζούσε μαζί με τον αδελφό του

Η σορός του θύματος εντοπίστηκε έξω από το σπίτι που διέμενε με τον αδελφό του και δίπλα από το αυτοκίνητό του, ενώ ο χώρος αποκλείστηκε από την αστυνομία. Περίοικοι που συγκεντρώθηκαν  στο σημείο ανέφεραν ότι τα δύο αδέλφια είχαν χάσει τους γονείς του και ζούσαν μόνοι τους, στο πατρικό τους σπίτι.

Ρουμπίνη Λεονταρή: Φόνος με θλων αντικείμενο

Η κ. Λεονταρή, αφού εξέτασε τη σορό του άτυχου άνδρα και το σπίτι προχώρησε στην εκτίμηση  ότι ο φόνος έγινε με θλων αντικείμενο (βαρύ χωρίς αιχμές ή ξύλο) με χτυπήματα στο κεφάλι, μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια το σώμα του άτυχου άνδρα σύρθηκε εκτός σπιτιού.

"Πρόκειται για νέο άτομο γύρω στα 37 που φέρει τραύματα από θλων αντικείμενο κι επίσης φέρει κακώσεις ενδεικτικές συρσίματος. Πιθανώς το συμβάν να έγινε μέσα στο σπίτι και μετά σύρθηκε εκτός σπιτιού. Οι περισσότερες κακώσεις είναι στο κεφάλι".

Τα παραπάνω δήλωσε η ιατροδικαστής τονίζοντας ότι οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της κ. Λεονταρή, ο θάνατος προήθλε από τις 3:00 τα ξημερώματα, μέχρι νωρίς το πρωί της Κυριακής.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-4-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά