Logo

Επί δέκα χρόνια εισέπραττε τη σύνταξη της μητέρας του που είχε πεθάνει



 
 

Το ποσό των 108.836,38 ευρώ αποκόμισε ένας 58χρονος,  εισπράττοντας επί δέκα ολόκληρα χρόνια, τη σύνταξη της μητέρας του που είχε πεθάνει. Συγκεκριμένα, από  τον Μάιο του 2002 έως τον Ιούλιο του έτους 2012, ο 58χρονος λάμβανε μέσω τραπεζικού λογαριασμού, στον οποίο ήταν συνδικαιούχος, την ισόβια μηνιαία σύνταξη γήρατος της θανούσης μητέρας του, η οποία είχε συνταξιοδοτηθεί από το Ελληνικό =δημόσιο και είχε αποβιώσει το έτος 2002.

Η κατ' εξακολούθηση απάτη του 58χρονου Έλληνα αποκαλύφθηκε,  η υπόθεση έφθασε στο ακροατήριο και το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας καταδίκασε τον κατηγορούμενο σε κάθειρξη 8 ετών.. Την περασμένη Τετάρτη αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εντόπισαν τον 58χρονο φυγόποινο στην Αρτέμιδα Αττικής και τον συνέλαβαν, σε εκτέλεση της καταδικαστικής απόφασης.  

Σημειώνεταο ότι ο  συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, προκειμένου να οδηγηθεί στη φυλακή και να εκτίσει την ποινή του. .

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-8-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά