Logo

Άνδρος: Συνταξιούχος ιερέας κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά 15χρονο



 
 

Ένας 72χρονος  συνταξιούχος ιερέας συνελήφθη και κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 15χρονου αγοριού στην Άνδρο. Η σύλληψη του ηλικιωμένου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης μετά τη μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του η οικογένεια του 15χρονου, ο οποίος είπε στους γονείς του ότι ο παππάς θώπευσε τα γεννητικά του όργανα.

Ο 15χρονος,  παραθέριζε με την οικογένειά του σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στην  θέση Κόρθι, όπου γνωρίστηκε με τον συνταξιούχο ιερέα ο οποίος διαμένει στην Αθήνα. 

Σύμφωνα με τα αναφερόμενα στη μήνυση, την περασμένη Τετάρτη, ο ανήλικος πήγε να συναντήσει τον 72χρονο προκειμένου να του μιλήσει για την εκκλησία και να του ζητήσει συμβουλές. Όμως ο ηλικιωμένος άρχισε να του θωπεύει τα γεννητικά του όργανα.

Το 15χρονο αγόρ, ντροπιασμένο έφυγε τρέχοντας χωρίς όμως να αναφέρει στους γονείς του την πράξη του συνταξιούχου ιερέα. Τελικά, την επόμενη ημέρα είπε στους γονείς του για τη σεξουαλικη επίθεση που δέχθηκε. ΟΙ γονείς με τη σειρά τους κατέθεσαν μήνυση στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα. 

Έτσι, ο 72χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου και αναμένεται να απολογηθεί σε ανακριτή. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-8-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά