Logo

Θεσπρωτία: «Μπλόκο» σε 67 κιλά χασίς από την Αλβανία



 
 

Ένα νέο  «πέρασμα» για τα φορτία με χασίς από την πατρίδα τους προς την Ελλάδα φαίνεται πως έχουν βρει οι Αλβανοί διακινητές, όπως προκύπτει από τις τελευταίες αλλεπάλληλες συλλήψειις. Πρόκειται για την περιοχή του δάσους κοντά στην κοινότητα Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, όπου πραγματοποιήθηκαν άλλες τρεις συλλήψεις για δύο υποθέσεις  απόπερες εισαγωγής ναρκωτικών στη χώρα μας. 

Στην πρώτη υπόθεση, οι άνδρες της της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών εντόπισαν, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, έναν 25χρονο Αλβανό να μεταφέρει πεζή έναν ταξιδιωτικό σάκο και τον ακινητοποίησαν. Στο εσωτερικό του σάκου βρέθηκε ένα δέμα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους  978 γραμμαρίων που κατασχέθηκε. Έτσι οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον μεταφορέα, ο οποίος δεν είχε ταξιδιωτικά έγγραφα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας με κατηγορίες για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση και για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα τα ξημερώματα τους Σαββάτου, οι ίδιοι αστυνομικοί εντόπισαν σε αγροτική περιοχή στο Ασπροκκλήσι άλλους δύο αλλοδαπούς οι οποίοι μετέφεραν πεζή τρεις ταξιδιωτικούς σάκους και τους σταμάτησαν. Στους σάκους βρέθηκαν 60 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 66 κιλών και 42 γραμμαρίων που κατασχέθηκαν μαζί με τα κινητά των δύο Αλβανών ηλικίας 28 ετών και 25 χρόνων, οι οποίοι, επίσης, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας με τις ίδιες κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο πρώτος ομοεθνής τους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-9-2017 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά