Logo

Τι εκτιμά η ΕΛ.ΑΣ για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη [βίντεο+φωτο]



 
 

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή εξετάζει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να οδηγηθεί στο δράστη της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, που δέχτηκε 14 μαχαιριές μέσα στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ένα από αυτά που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο του ALPHA, δείχνει μία κοπέλα που μοιάζει με το θύμα να προχωρά κατά μήκος του πεζοδρομίου λίγο πριν μπει στο κοιμητήριο και την ίδια στιγμή στο δρόμο να κινείται μια μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα.

Η μηχανή σταματά λίγα δευτερόλεπτα και ο οι δύο επιβαίνοντες κοιτάζουν προς το μέρος της.

Σε ένα άλλο βίντεο που κατέγραψε κάμερα σε πρατήριο υγρών καυσίμων δείχνουν την 32χρονη να περπατά προς το νεκροταφείο και οι αστυνομικοί ερευνούν αν κάποιος ή κάποιοι την παρακολουθούσαν.

Πάντως, η ΕΛ.ΑΣ φέρεται να έχει αποκλείσει το έγκλημα να έχει σχέση με τις υποθέσεις φοροδιαφυγής που ερευνούσε η Ζέμπερη.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας δίνουν περισσότερες πιθανότητες να πρόκειται για έγκλημα πάθους ή ο δράστης να ήθελε να τη ληστέψει.

Η Ζέμπερη επισκεπτόταν συχνά στο Β΄ Νεκροταφείο τον τάφο φιλικού της προσώπου που είχε χάσει τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα.

Επίθεση της αδελφής της στον πατέρα

Εν τω μεταξύ αίσθηση έχει προκαλέσει η επίθεση της αδελφής του θύματος στον πατέρα, ο οποίος την Πέμπτη δήλωνε ότι η δολοφονία της Δώρας οφειλόταν στις έρευνες που έκανε για τους φοροφυγάδες.

Συγκεκριμένα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook «Αίσχος. Φτου σου ξεφτίλα. Αυτός δεν είναι πατέρας, είναι τέρας. Χρόνια τώρα δεν είχαμε καμία σχέση και η αδελφή μου πλήρωνε τα χρέη του και βοηθούσε σε όλα στο σπίτι μας».

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-10-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά