Logo

Καβάλα: Κινηματογραφική καταδίωξη με πυροβολισμούς και 12 τραυματίες



 
 

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη διακινητή παράνομων μεταναστών που πραγματοποιήθηκε μετά από κινηματογραφική καταδίωξη στην Καβάλα. Συλληφθείς είναι ένας 22χρονος Αλβανός, ο οποίος φέρεται ότι μετέφερε με αυτοκίνητο δέκα μη νόμιμους μετανάστες από το Πακιστάν.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο  νεαρός Αλβανός συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας  στον κόμβο Αγίου Σίλα της Εγνατίας Οδού, έπειτα από καταδίωξη στην Εγνατία οδό Ξάνθης – Καβάλας (ύψος Άσπρων Χωμάτων), όταν δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει.

Στον κόμβο του Αγίου Σίλα, ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί. Ο 22χρονος, για να αποφύγει τη σύλληψη, επιτέθηκε με βιαιότητα σε αστυνομικό, χτυπώντας τον με τα χέρια, ενώ παράλληλα επιχείρησε να του αποσπάσει το υπηρεσιακό του όπλο.

Σύμφωνα με την  αστυνομία, προκειμένου να αποτραπεί ο αφοπλισμός, πραγματοποιήθηκαν αρχικά βολές εκφοβισμού στον αέρα και στη συνέχεια βολές ακινητοποίησης του δράστη, ο όποιος συνέχιζε την επίθεση. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ο 22χρονος στη γλουτιαία περιοχή και στην παλάμη.

Μετά από όλα αυτά στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν ο αστυνομικός που δέχτηκε την επίθεση, ο συλληφθείς και οι δέκα διακινούμενοι, που τραυματίστηκαν από το τροχαίο ατύχημα .

Σημειώνεται, ότι ο  22χρονος θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καβάλας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-11-2017 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά