Logo

Πατέρας συνελήφθη για παιδική πορνογραφία - Πρότεινε σε άντρα να κάνουν σεξ μπροστά στα ανήλικα παιδιά του



 
 

Στη σύλληψη ενός πατέρα δύο ανήλικων παιδιών για παιδική πορνογραφία προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, καθώς στο σπίτι του εντοπίστηκε και κατασχέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές διερευνούν αν ο συλληφθείς εξωθούσε τα ανήλικα παιδιά του στην πορνεία καθώς και αν ασελγούσε στα παιδιά του.

Αφορμή για τη σύλληψη αποτέλεσε η καταγγελία άνδρα, ότι σε ερωτικό ραντεβού με άλλον άντρα. που γνώρισε μέσω chat room, ενεπλάκησαν και ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, ο  επίδοξος ερωτικός σύντροφός του τον κάλεσε στο σπίτι του και του πρότεινε -όπως υποστηρίζει ο ίδιος- να έχουν ερωτικές επαφές παρουσία των ανήλικων παιδιών του.

Ο καταγγέλλων ανέφερε στους αστυνομικούς  λεπτομέρειες από τις αρρωστημένες συνομιλίες που είχαν οι δύο άντρες από τις οποίες προκύπτει ότι πιθανότατα ο πατέρας πρότεινε ή άφησε να εννοηθεί ότι στην ερωτική πράξη θα μπορούσαν να λάβουν μέρος και τα δύο ανήλικα παιδιά!

Ο καταγγέλλων πήγε στο ραντεβού το οποίο κλείστηκε μεταξύ των δύο αντρών  στο σπίτι του πατέρα των δύο παιδιών στον Άγιο Δημήτριο. 

Όταν οι δύο άντρες  συναντήθηκαν ο πατέρας είχε μαζί του και τα παιδιά του τα οποία πληροφορίες φέρουν να είναι μικρότερα των 10 ετών!

Μόλις ο πατέρας έβαλε τα παιδιά του για ύπνο, ο καταγγέλλων έφυγε με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψει για το ερωτικό ραντεβού αφού τα παιδιά θα είχαν αποκοιμηθεί.

Όταν ο καταγγέλλων έφυγε από το σπίτι πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό. Λίγη ώρα μετά επέστρεψε στο σπίτι που είχε κλειστεί το ερωτικό ραντεβού συνοδευόμενος  από αστυνομικούς, οι οποίοι συνέλαβαν τον πατέρα όταν βρήκαν το πορνογραφικό υλικό με ανήλικα παιδιά.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-12-2017 από directNEWS.gr  


Τελευταία Αστυνομικά