Logo

Κέρκυρα: Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών - Εντοπίστηκαν 2,4 κιλά ηρωίνης [φωτο]



 
 

Στη σύλληψη πέντε ατόμων και στον εντοπισμό και την κατάσχεση συνολικής ποσότητας 2.402 γραμμαρίων ηρωίνης προχώρησαν οι διωκτικές αρχές στο πλαίσιο της εξάρθρωσης εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε συστηματικά ναρκωτικές ουσίες στην Κέρκυρα.  

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου για την εξάρθωση της εγκληματικής οργάνωσης, συνελήφθησαν πέντε  από τα συνολικά 13 μέλη της, με κεντρικό ρόλο στην λειτουργία της και συγκεκριμένα, τρεις  υπήκοοι Αλβανίας 28 ετών ,21 ετών  και 51 ετών καθώς και δύο Έλληνες 38 ετών και 57 ετών. Επίσης, κατασχέθηκαν αρχικά 805 γραμμάρια ηρωίνης. 

Κατά την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας τη Δευτέρα το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου « VAMMA », εντόπισαν στην περιοχή του Κάβου Λευκίμμης, κρυμμένα σε υπαίθρια έκταση, δοχεία που περιείχαν συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 1.597 γραμμαρίων καθώς και μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά.

Δηλαδή, η συνολική ποσότητα ηρωίνης που κατασχέθηκε στην κατοχή των μελών της εγκληματικής οργάνωσης είναι 2.402,07 γραμμάρια.

Μετά και τα νέα ευρήματα σχηματίστηκε, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας που διενήργησε την προανάκριση, συμπληρωματική δικογραφία σε βάρος των μελών της εγκληματικής οργάνωσης. 

Σημειώνεται, ότι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν για να απολογηθούν στον ανακριτή Κέρκυρας. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-3-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά