Logo

Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στα Καμένα Βούρλα – Οι δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο



 
 

Η ληστεία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 7 Αυγούστου, σε σούπερ μάρκετ, που βρίσκεται στην έξοδο για Άγιο Κωνσταντίνο, στα Καμένα Βούρλα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν με αυτοκίνητο προς τον Άγιο Κωνσταντίνο, ενώ κάποιοι μάρτυρες λένε ότι οι δράστες επιβιβάστηκαν σε δύο αυτοκίνητα. Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για ένα μπορντό και ένα μαύρο αυτοκίνητο.

Πιο συγκεκριμένα, ο ένας από τους δράστες μπήκε στο σούπερ μάρκετ την ώρα που το κατάστημα έκλεινε, ακριβώς τη στιγμή που οι ταμίες μετρούσαν τα χρήματα, δηλαδή λίγο πριν τις 10:00 το βράδυ, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του υπεύθυνου του καταστήματος, αλλά και των εργαζομένων, ο ληστής φορούσε ριγέ πουκάμισο και καπέλο τύπου τζόκεϊ, απείλησε τον υπεύθυνο και τις ταμίες και ζήτησε να του παραδώσουν τις εισπράξεις σε άπταιστα ελληνικά. Αφού άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό μπήκε στο αυτοκίνητο όπου τον περίμενε ο συνεργός του και κατευθύνθηκαν μέσω της παλιάς εθνικής οδού προς Άγιο Κωνσταντίνο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και από την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας έγινε γνωστό ότι έχει σημάνει συναγερμός και στήνονται μπλόκα σε όλα τα πιθανά σημεία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ωστόσο μέχρι στιγμής οι δράστες διαφεύγουν της σύλληψης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-8-2018 από directNEWS.gr πηγή: lamiareport.gr


Τελευταία Αστυνομικά