Logo

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω η συμμορία που έκλεβε σταθμευμένα αυτοκίνητα



 
 

Τρία άτομα «ξάφριζαν» σταθμευμένα αυτοκίνητα σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, τα οποία συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από άνδρες της Άμεσης Δράσης.

Οι τρεις άνοιγαν σταθμευμένα αυτοκίνητα στις περιοχές της Περαίας και της Επανομής και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα και άλλα προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών τους.

Οι συλληφθέντες είναι ελληνικής καταγωγής, ηλικίας 30,31 και 23 ετών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Οι δράστες συνελήφθησαν μετά από διάρρηξη επιβατικού αυτοκινήτου στην Αγία Τριάδα απ’ όπου αφαίρεσαν ένα πορτοφόλι, τρία κινητά τηλέφωνα και προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη.

Πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, έπειτα από αναζητήσεις, εντόπισε στην περιφερειακή οδό το όχημα με το οποίο διέφυγαν οι δράστες και τους συνέλαβε. Όπως διαπιστώθηκε, οι δράστες από 03-08-2018 έως 18-08-2018, είχαν διαρρήξει έξι ακόμη αυτοκίνητα στις περιοχές της Περαίας και της Επανομής, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα και τιμαλφή.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-8-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά