Logo

Στον εισαγγελέα αντιεξουσιαστές που πήγαιναν στη ΔΕΘ



 
 

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε την Πέμπτη το απόγευμα στη σύλληψη τεσσάρων αντιεξουσιαστών. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης, στο ύψος των διοδίων Αφιδνών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αντιεξουσιαστές, που οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, είχαν στο αυτοκίνητό τους βαριοπούλες και αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Αναλυτικότερα σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ αναφέρονται τα εξής: 

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών, ηλικίας 27, 26, 25 και 16 ετών.

Ειδικότερα, οι τέσσερις ημεδαποί εντοπίστηκαν χθες το απόγευμα στο 35ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο, στο οποίο κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα.

Πρόκειται για βαριοπούλες, σφυρί, ασύρματους, κράνη, αντιασφυξιογόνες μάσκες με φίλτρο, κουκούλες full face , γάντια, προστατευτικά σώματος και ψηφιακό μέσο αποθήκευσης ( USB ). Επιπλέον, στην οικία ενός από τους συλληφθέντες βρέθηκε σπρέι πιπεριού.

Επίσης, τρεις από τους συλληφθέντες αρνήθηκαν να υποβληθούν στη προβλεπόμενη από το νόμο δακτυλοσκοπική σήμανση.

Οι τέσσερις ημεδαποί, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-9-2018 από directNEWS.gr  


Τελευταία Αστυνομικά