Logo

Συνελήφθη φυγόποινος στην Πιερία - Εκκρεμούσαν σε βάρος του ποινές φυλάκισης 53 ετών και 8 μηνών



 
 

Στη σύλληψη ενός 62χρονου και ενός 54χρονου για ανεκτέλεστες δικαστικές αποφάσεις και για υπόθεση μαστροπείας, αντίστοιχα, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Πιερίας.

Συγκεκριμένα, σε περιοχή της Πιερίας συνελήφθη ένας 62χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις.

Σε βάρος του συλληφθέντα, ειδικότερα, εκκρεμούσαν 12 αταδικαστικές αποφάσεις σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολικά ποινή φυλάκισης 53 ετών και 8 μηνών, καθώς και χρηματική ποινή 213.981 ευρώ, για τα 54αδικήματα της λαθρεμπορίας, πλαστογραφίας και για παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας.

Επίσης, σε  περιοχή της Πιερίας συνελήφθη το Σάββατο  ένας 54χρονος ο οποίος φέρεται ότι ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος προήγαγε στην πορνεία μια 34χρονη αλλοδαπή, σε θαμώνες του καταστήματος, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ σε έρευνα που έγινε στο κατάστημα βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Ο 54χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κατερίνης, ενώ σε βάρος της 34χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-9-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά