Logo

Λαμία: Νέα προθεσμία για τον 34χρονο που κρατούσε αιχμάλωτη Γαλλίδα - Τι κατέθεσαν δύο γυναίκες [βίντεο+φωτο]



 
 

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του 34χρονου ο οποίος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, με την κατηγορία της αρπαγής της 40χρονης Γαλλίδας. 

Μετά τις νέες καταθέσεις που συμπλήρωσαν τη δικογραφία σε βάρος  του 34χρονου, ο οποίος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο με την κατηγορία της αρπαγής της 40χρονης Γαλλίδας, ο συνήγορος υπεράσπισης Δημήτρης Κρούπης ζήτησε νέα προθεσμία από την ανακρίτρια Λαμίας προκειμένου να λάβει γνώση και αυτός και ο πελάτης του των νέων στοιχείων της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με βάση τα νέα στοιχεία ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη σε βάρος του 34χρονου

Αυτά τα νέα στοιχεία έχουν να κάνουν με τις μαρτυρίες ακόμη δύο γυναικών οι οποίες με όσα υποστήριξαν δίνουν μία διαφορετική εικόνα για τον 34χρονο βάζοντας στο "κάδρο" της υπόθεσης εκτός από τις σεξουαλικές ιδιαιτερότητές του και μία κατ' εξακολούθηση εγκληματική συμπεριφορά εκ μέρους του προς τις γυναίκες. 

Το αίτημα της υπεράσπισης του 34χρονου για προθεσμία έγινε δεκτό και ο κατηγορούμενος θα προσαχθεί και πάλι ενώπιον της ανακρίτριας την προσεχή Παρασκευή, στις 12:00 το μεσημέρι, προκειμένου να απολογηθεί. Στο μεταξύ, εξακολουθεί να κρατείται. 

Η 40χρονη Γαλλίδα

Η 40χρονη Γαλλίδα έφθασε την περασμένη Τετάρτη στη Λαμία και συγκεκριμένα στο Σταθμό Λιανοκλαδίου από όπου την παρέλαβε ο 34χρονος. 

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η ίδια, μόλις επικοινώνησε με τους δικούς της στην πατρίδα της και τους ενημέρωσε ότι έφθασαν καλά, ο κατηγορούμενος την έδεσε και την οδήγησε σε ένα δωμάτιο, όπου της υπέδειξε ότι εκεί θα ήταν η "φυλακή" της. Η επιθυμία του 34χρονου, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της, ήταν να την μεταμορφώσει σε "σκλάβα" του και μόνο έτσι θα την άφηνε και πάλι ελεύθερη. 

Η Γαλλίδα υποστήριξε πως μετά από 2,5 ημέρες  κατάφερε να επικοινωνήσει, μέσω του κινητού της τηλεφώνου,με τους δικούς της και έτσι έφθασαν στο σπίτι όπου την είχε κλεισμένη ο 34χρονος οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, οι οποίοι έλαβαν σήμα της Interpol. 

Η σχέση θύματος και κατηγορουμένου

Όπως προκύπτει από την κατάθεση της Γαλλίδας καθώς και από όσα υποστήριξε προανακριτικά στους αστυνομικούς ο δράστης,  ο 34χρονος και η 40χρονη είχαν γνωριστεί πριν από τέσσερα και πλέον χρόνια μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και το 2016 η Γαλλίδα τον είχε ξαναεπισκεφθεί στο σπίτι του στη Λαμία. Τότε έζησαν σαν ένα ευτυχυσμένο ζευγάρι που αναζητούσε λύσεις για να είναι μαζί. 

Και τότε ο 34χρονος είχε εκδηλώσει περίεργα γούστα (π.χ. δέσιμο χεριών), ωστόσο δεν έγινε κάτι που να ανησυχήσει τη Γαλλίδα. Μάλιστα, οι δυό τους συνέχισαν να έχουν επαφές μέσω διαδικτύου, χωρίς τίποτα να προδικάζει ότι θα έφτανε στην τέλεση αξιόποινων πράξεων. 

Με βάση αυτά τα στοιχεία θα μπορούσαν οι αστυνομικοί να θεωρήσουν ότι το γεγονός που έφερε τα πράγματα στα άκρα ήταν η παρουσία της 24χρονης και η 40χρονη ενδεχομένως δεν μπορούσε να αποδεχθεί την ύπαρξη τρίτου προσώπου στη σχέση τους. 

Οι καταθέσεις των δύο γυναίκών

Το βράδυ της Δευτέρας, ωστόσο, η υπόθεση έλαβε νέα τροπή, με αφορμή τις καταθέσεις δύο γυναίκών, που είχαν παλαιότερα σχέση με τον 34χρονο.

Σύμφωνα με το Lamiareport, πρόκειται για δύο Λαμιώτισσες, οι οποίες κατήγγειλαν αξιόποινες συμπεριφορές του 34χρονου σε βάρος τους.

Η μία από τις δύο γυναίκες στην κατάθεσή της κατηγόρησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ευθέως τον 34χρονο για βιασμό. Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως όταν αντιλήφθηκε τα περίεργα γούστα του θέλησε να διακόψει τη σχέση τους. Ωστόσο τότε, πάντα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ο 34χρονος την έδεσε και τη βίασε, περιστατικό που η ίδια το τοποθετεί πριν, περίπου, δέκα χρόνια. 

Η δεύτερη γυναίκα ισχυρίστηκε καταθέτοντας ότι εκβιζαόταν από τον κατηγορούμενο για, περίπου, 12 χρόνια. Ο 34χρονος, κατά τους ισχυρισμούς της, την απειλούσε με διαπόμπευση και ότι είχε καταφέρει να την έχει σαν «παιχνίδι» για πάνω από μία δεκαετία. Στην κατάθεσή της η εν λόγω γυναίκα καταγγέλλει και άλλα φοβερά για τον 34χρονο, ακόμη και ότι την είχε κλείσει στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του σε μία συνάντησή τους κατά την οποία εκείνη ήθελε να τον παρακαλέσει να σταματήσουν να έχουν σχέσεις. 

Ελεύθερη μετά την απολογία της η 24χρονη φίλη του κατηγορουμένου

Ενώπιον της ανακρίτριας Λαμίας οδηγήθηκε την Τρίτη η 24χρονη που συζούσε με τον 34χρονο, ο οποίος απασχολούνταν ως εθνοφύλακας.

Η 24χρονη, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της, λίγο μετά τις 15:00, αφέθηκε ελεύθερη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή στην απολογία της επικαλέστηκε άγνοια γύρω από το εάν ο σύντροφός της προέβη σε άσχημες πράξεις σε βάρος της Γαλλίδας φιλοξενούμενής του. 

Μάλιστα, το Lamiareport.gr, επισημαίνει πως με βάση όλες τις ενδείξεις η νεαρή είναι ακόμα ένα «θύμα» του 34χρονου καθώς το παρελθόν της αλλά και ο χαρακτήρας της δεν επιτρέπει σκέψεις ότι συναίνεσε σε τέτοια ακραία παιχνίδια με τη θέλησή της.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η υπόθεση έχει ακόμα πολύ δρόμο προκειμένου να φωτιστούν όλες οι πτυχές της και να απαντηθούν όλα τα ερωτημάτικά που προκαλούνται από τους ισχυρισμούς και των δύο πλευρών. 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-9-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά