Logo

Συνελήφθη για ρευματοκλοπή ο υπεύθυνος του Da Capo στο Κολωνάκι



 
 

Οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας συνέλαβαν την περασμένη Τρίτη τον υπεύθυνο της γνωστής καφετέριας Da Capo, για ρευματοκλοπή.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, όταν έξω από το κατάστημα σταμάτησε ένα περιπολικό και λίγο αργότερα έκανε την εμφάνισή του και ένα συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ.

Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί βγήκαν από την καφετέρια οδηγώντας τον υπεύθυνο του μαγαζιού στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος.

Όπως έγινε γνωστό τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ επί ημέρες έκαναν έρευνες στο Κολωνάκι. Ανακάλυψαν ότι η καφετέρια Da Capo με πατέντα έκλεβε ρεύμα. Έτσι, αφού διαπιστώθηκε ότι το “ρολόι” δεν έγραφε σχεδόν τίποτα από την ημερήσια κατανάλωση του καταστήματος, πάρθηκε απόφαση να στηθεί επιχείρηση με τη βοήθεια της αστυνομίας για την διαπίστωση της ρευματοκλοπής.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι σε βάρος του 45χρονου που είναι υπεύθυνος του καταστήματος σχηματίστηκε δικογραφία, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο ΔΕΔΔΗΕ διερευνά το ύψος της ζημιάς και αναμένεται, εντός του επομένου διαστήματος, να ανακοινωθεί το πρόστιμο το οποίο θα επιβληθεί στην επιχείρηση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-10-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά