Logo

Χαλκιδική: Ανήλικος λήστεψε εκκλησία και επιχειρήσεις



 
 

Ένα ανήλικο αγόρι, υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη ενός 38χρονου, έκανε διαρρήξεις στη Χαλκιδική, ενώ παριστάνοντας τον πλανόδιο πωλητή έμπαινε και σε σπίτια για να κλέψει. Μάλιστα, από τις 5 έως και τις 17 Οκτωβρίου το ανήλικο αγόρι είχε διαπράξει, συνολικά, τέσσερις κλοπές.

Η έρευνα της αστυνομίας αποκάλυψε ότι ο 38χρονος αφού καθόριζε τους “στόχους” στη συνέχεια περίμενε τον ανήλικο με το αυτοκίνητό του για να τον φυγαδεύσει. Όπως αποκαλύφθηκε το ανήλικο αγόρι μεταξύ των άλλων είχει διαρρήξει και μια εκκλησία στο οικισμό Νέα Πλαγιά και δύο επιχειρήσεις στα Νέα Μουδανιά, ενώ είχε κλέψει και από ένα σπίτι στην Συκιά. Συνολικά είχε αρπάξει 1.860 ευρώ και διάφορα άλλα αντικείμενα. Σε βάρος και των δυο σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές από το αστυνομικό τμήμα Μουδανιών και εξετάζεται αν εμπλέκονται και σε άλλες.

Στο μεταξύ, ο θόρυβος από το σπάσιμο της γυάλινης πόρτας ενός καταστήματος σε περιοχή της Πιερίας μέσα στη νύχτα, ξύπνησε τους περίοικους που ειδοποίησαν την Αστυνομία. Λίγες ώρες αργότερα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κατερίνης ένας 29χρονος Έλληνας που είχε στην κατοχή του τρία διαρρηκτικά εργαλεία και προέκυψε ότι ήταν ένας από τους δυο διαρρήκτες οι οποίοι είχαν εισβάλει στο μαγαζί και είχαν κλέψει προϊόντα αξίας 50 ευρώ. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του άγνωστου, προς το παρόν, συνεργού του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-10-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά