Logo

Εφοπλιστής και ο γιος του συνελήφθησαν μετά από συμπλοκή με αστυνομικούς στον Πειραιά



 
 

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου αναμένεται να βρεθούν εφοπλιστής και ο γιος του, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του σε ριάλιτι παιχνίδι, μετά τη σύλληψή τους έξω από μπαρ στην περιοχή της Τρούμπας στον Πειραιά.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής καθώς, σύμφωνα με την αστυνομία, επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και χειροδίκησαν σε βάρος τους. 

Αφορμή για το περιστατικό  στάθηκε η εγκατάλειψη ενός σκύλου μέσα σε αυτοκίνητο, από γυναίκα που βρισκόταν στην παρέα του εφοπλιστή. Το σκυλί καθώς περνούσε η ώρα και ήταν κλεισμένο στο όχημα, άρχισε να γαβγίζει με αποτέλεσμα να προκαλέσει το ενδιαφέρον των διερχόμενων.

Μία γυναίκα τηλεφώνησε στην αστυνομία και οι αστυνομικοί άρχισαν να αναζητούν την ιδιοκτήτρια.

Πράγματι, λίγη ώρα αργότερα, η γυναίκα εντοπίστηκε και ανέφερε πως πάει να πάρει την τσάντα της, προκείμενου να τους ακολουθήσει στο τμήμα.

Κατά την αστυνομία, λίγα λεπτά αργότερα η γυναίκα βγήκε από το μπαρ, συνοδεία του εφοπλιστή και του γιου του οι οποίοι φέρονται να κινήθηκαν επιθετικά εναντίον των αστυνομικών. 

Οι δύο άνδρες, πάντα κατά την αστυνομία, φέρονται να χειροδίκησαν κατά των αστυνομικών οποίοι και προχώρησαν στη σύλληψή τους, παρουσία των έκπληκτων θαμώνων των γύρω καταστημάτων.

Σημειώνεται,  η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί εντός της ημέρας στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-10-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά