Logo

Εξιχνιάστηκε άγριο φονικό στη νότια Κέρκυρα - Συνελήφθη 44χρονος



 
 

Στην εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας ενός 63χρονου Αλβανού πολίτη φαίνεται πως έφθασε μετά από μέρες ερευνών η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας. Το θύμα είχε βρεθεί την περασμένη Δευτέρα, δολοφονημένο από σκάγια κυνηγετικού όπλου, σε ένα χαντάκι δίπλα στην επαρχιακή οδό Δραγωτινών-Σπαρτερών στη νότια Κέρκυρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από προσαγωγές πολλών ατόμων, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, ένας 44χρονος Κερκυραίος, κοντοχωριανός του 63χρονου, φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα. 

Πληροφορίες του  Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων αναφέρουν ότι το χέρι του 44χρονου φαίνεται πως όπλισε ο λεκτικός διαπληκτισμός που προηγήθηκε μεταξύ των δύο ανδρών στο καφενείο, την Κυριακή το μεσημέρι.

Ο 44χρονος, φερόμενος ως δράστης, κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας και θα οδηγηθεί την Παρασκευή στον εισαγγελέα και στον ανακριτή Κέρκυρας, βάσει του προανακριτικού υλικού που τον συσχετίζει με την υπόθεση της ανθρωποκτονίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο 44χρονος, παρότι του έχει ζητηθεί, δεν έχει ακόμα παραδώσει στην αστυνομία το  κυνηγετικό του όπλο για το οποίο είχε σχετική άδεια.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-11-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά