Logo

Καστοριά: Εντοπίστηκε μέσω Facebook και συνελήφθη νεαρός που καταγγέλλεται για βιασμό ανήλικης



 
 

Στην Ασφάλεια Καστοριάς κρατείται νεαρός, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία 16χρονης κοπέλας από το Άργος Ορεστικό, η οποία υποστηρίζει ότι την βίασε. 

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία, συνέβη στις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής, όταν η ανήλικη συναντήθηκε με τον, περίπου 21 με 22 ετών, άνδρα στο Άργος Ορεστικό, 

Όπως υποστήριξε η 16χρονη, ο νεαρός ζήτησε να συνευρεθ9εί ερωτικά μαζί της, κάτι που η ίδια αρνήθηκε επίμονα. Τότε εκείνος, σύμφωνα πάντα με την ανήλικη, την βίασε. 

 Το γεγονός κατήγγειλε η ίδια μαζί με συγγενικά της πρόσωπα όντας σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Όπως αναφέρει το sentra.com.gr, αστυνομικοί του Τμήματος Άργους Ορεστικού κινητοποιήθηκαν άμεσα και κατάφεραν να συλλάβουν τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος έχει Αλβανική υπηκοότητα.

Η ανήλικη βρίσκεται στο νοσοκομείο Καστοριάς και αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για βιασμό τετελεσμένο ή σε απόπειρα. 

Ο νεαρός φερόμενος ως δράστης συνελήφθη λίγα λεπτά μετά την καταγγελία σε καφετέρια που βρίσκεται στον κεντρικό πεζόδρομο του Άργους Ορεστικού. Πληροφορίες του sentra.com.gr αναφέρουν, ότι η σύλληψή του έγινε με οργανωμένο σχέδιο και με τη χρήση με ιδιαίτερο τρόπο του Facebook. 

Ο συλληφθείς αρχικά  αρνήθηκε τα πάντα, παρουσιάζοντας μια διαφορετική εκδοχή, ωστόσο σιγά-σιγά άρχισε να αποκαλύπτει όλο και περισσότερες λεπτομέρειες, αρνούμενος πάντα ότι έγινε η σεξουαλική πράξη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-11-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά