Logo

Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας άστεγου κοντά στο σταθμό «Θησείο» του ΗΣΑΠ



 
 

Αστυνομικοιί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής εξιχνίασαν την δολοφονία του άστεγου, που διαπράχθηκε το πρωί της Πέμπτης στην οδό Ερμού, κοντά στο  σταθμό «Θησείο» του ΗΣΑΠ. Ως δράστης του εγκλήματος συνελήφθη ένας 32χρονος αλλοδαπός. 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφορικά με την εξιχνίαση του εγκλήματος αναφέρει τα εξής: 

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία άνδρα, τα στοιχεία του οποίου μέχρι στιγμής δεν έχουν ταυτοποιηθεί, που διαπράχθηκε στις 6-12-2018 στην οδό Ερμού, πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ στο Θησείο.

Το θύμα, που ήταν άστεγος, βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο, σε εσοχή εγκαταλελειμμένου κτηρίου, το οποίο χρησιμοποιούσε ως προσωρινό κατάλυμα.

Δράστης είναι ένας 32χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη την επόμενη μέρα (7-12-2018) στο Μοναστηράκι και ομολόγησε την πράξη του.

Σε βάρος του 32χρονου, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση και οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-12-2018 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά