Logo

Οι σοκαριστικοί διάλογοι της "μαφίας" των φυλακών: «Πες του θα σε σφάξω σαν κότα»



 
 

Τηλεφωνικές συνομιλίες το περιεχόμενο των οποίων "καίει" τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε υπό την ηγεσία εγκλείστων σε σωφρονιστικά καταστήματα έχει στη διάθεσή της η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. 

Πρόκειται για διαλόγους που σοκάρουν και καταδεικνύουν τον σκληρό τρόπο δράσης του κυκλώματος το οποίο, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, είχε απλώσει τα πλοκάμια του εντός και εκτός των φυλακών. 

Οι απομαγνητοφωνήσεις των τηλεφωνικών συνομιλιών αναμένεται να περιληφθούν στη σχηματιζόμενη δικογραφία κατά 13 προσώπων, ενώ οι κάρτες sim από τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν μέσα στα κελιά τους τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης έχουν ήδη σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας και ερευνώνται. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τις συνομιλίες προκύπτει ότι  οι δολοφονίες και οι εκβιάσεις ήταν η βασική εγκληματική δραστηριότητα του κυκλώματος, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι τηλεφωνικές επαφές των μελών της λεγόμενης "μαφίας" των φυλακών με δικηγόρους. 

Οι ίδιες πηγές τόνιζαν ότι κάποιοι δικηγόροι ήταν θύματα της εγκληματικής δραστηριότητας του κυκλώματος,  ενώ άλλων ο ρόλος διερευνάται για τυχόν ποινική εμπλοκή τους στην υπόθεση. 

Ως ηγετικό στέλεχος της "μαφίας" των φυλακών εμφανίζεται o  Κλόντιαν Λεκοτσάι, ένας εκ των κατηγορουμένων ως ηθικός αυτουργός στη δολοφονία του δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος έχει ρόλο "πρωταγωνιστή" στους διαλόγους που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. 

Σε έναν από τους διαλόγους, ο συγκεκριμένος κρατούμενος φέρεται να εκβιάζει συνεργάτη δικηγόρου για να του αποσπάσει  3.000 ευρώ.

Κατηγορούμενος: Ο κ. Δ είναι εκεί;

Συνεργάτης: Όχι δεν είναι εδώ. Τι θα θέλατε;

Κατηγορούμενος: Στείλτου το μήνυμα. Ότι θα του γ@@@@@ τα αγ@@@@@. Είμαι o ....και θα του κόψω  το κεφάλι σαν κότα. Έτσι πέστου του π@@@@@@.

Συνεργάτης: Μα τι είναι αυτά που λέτε;

Κατηγορούμενος: Αυτό που άκουσες…Είμαι ο…, παίρνω από τον Κορυδαλλό….Μου έφερε την αστυνομία, θα του γ@@@@@ τα αγ@@@@@…

Συνεργάτης: Μα τι λέτε;

Κατηγορούμενος: Του κ. πάρτον και πες του θα σε σφάξω σαν κότα, π@@@@@

Συνεργάτης: Καμία αστυνομία δεν σας έφερε.

Κατηγορούμενος: Και εμένα θα μου φέρεις τα λεφτά πίσω. Καρ@@@@. Τα 7.000 που μου έχετε φάει. Απατεώνες και π@@@@@@@.

"Σου είπα εκατό φορές να το κάνεις μέσα στο δωμάτιό του"

Ο ίδιος κρατούμενος ακούγεται να συνομιλεί με έναν από τους δολοφόνος του Αρμπέρ Μπάκο - δολοφονήθηκε μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού τον περασμένο Ιανουάριο -  και να του ζητά εξηγήσεις γιατί δεν έπραξε σύμφωνα με τις εντολές. 

Κατηγορούμενος: Σου είπα εκατό φορές να το κάνεις μέσα στο δωμάτιο του.

Κρατούμενος: Δεν γινόταν. Πως να το έκανα μέσα στο δωμάτιο που με κοίταζε αυτός; Περίμενα να γυρίσει λίγο ο γ@@@@@@@@…..και δεν μπορούσα να βγάλω το μαχαίρι. Και βρήκα ευκαιρία εκεί στην πόρτα μόλις γύρισε του έδωσα μία στον σβέρκο.

"Να στείλουμε το πτώμα στην Αλβανία" 

Το φερόμενο ως ηγετικό στέλεχος του κυκλώματος συνομιλεί και με δικηγόρο το όνομα του οποίου καταγράφεται σε δικογραφία που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τη δικαιοσύνη συγκεντρώνοντας τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως προκύπτει από το διάλογο αναζητεί τρόπους να στείλει στην Αλβανία, τα πτώματα του ηθικού αυτουργού της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου αλλά και του δεύτερου Αλβανού που ο θάνατος του παρουσιάστηκε ως δολοφονία  

Κατηγορούμενος: Μπορούμε να βρούμε κανένα φράγκο να στείλουμε το πτώμα στην Αλβανία;

Δικηγόρος: Θα κοιτάξω

Κατηγορούμενος: Κι εγώ θα κοιτάξω. Μίλα όμως και με τον άλλο δικηγόρο μήπως μας βοηθήσει, γιατί 2.600 ευρώ κάνει για να πάει το πτώμα στην Αλβανία. Είναι και 1000 ευρώ να δώσουμε για τον Μ.. Να το παίξουμε λίγο τώρα με τον Μ. για να μην ….ξέρεις εσύ.

Δικηγόρος: Θα δούμε, δεν σου υπόσχομαι τίποτε γι’ αυτό.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-2-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά