Logo

Συνελήφθη η 22χρονη που είχε δεχθεί επίθεση με μαχαίρι στο Ίλιον



 
 

Μία 22χρονη χούλιγκαν μαζί με άλλα πέντε άτομα συνέλαβαν αστυνομικοί στην Πετρούπολη. Πρόκειται για την κοπέλα, η οποία τον περασμένο Μάρτιο είχε δεχθεί επίθεση από άλλους χούλιγκανς στο Ίλιον.

Όπως διαπιστώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ, τη στιγμή εκείνης της επίθεσης η νεαρή επέβαινε στη μοτοσικλέτα της. Οι δράστες της επιτέθηκαν, την γρονθοκόπησαν, την τραυμάτισαν με μαχαίρι και κατέγραψαν την πράξη τους αναρτώντας στη συνέχει το σχετικό βίντεο στο Διαδίκτυο. 

Η σύλληψη της 22χρονης και των υπολοίπων πέντε ατόμων πραγματοποιήθηκε στις 12:30 της Δευτέρας στην οδό Ανατολικής Ρωμυλίας στην Πετρούπολη. 

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι η 22χρονη μαζί με ακόμη πέντε άτομα επέβαινε σε αυτοκίνητο και στην κατοχή τους βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα, όπως υδραυλικός κάβουρας, μικροποσότητα ναρκωτικών, μάσκες, γάντια, σφυριά, λοστοί και ένας σουγιάς.

Όπως εκτιμούν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας ενδέχεται η 22χρονη μαζί με τους υπόλοιπους συλληφθέντες να αναζητούσαν κάποιον από τους δράστες της επίθεσης που είχε δεχτεί η κοπέλα ώστε να τον εκδικηθούν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας κατάφεραν να αποτρέψουν μια αιματηρή επίθεση με χαρακτηριστικά βεντέτας, καθώς η 22χρονη και οι υπόλοιποι πέντε συλληφθέντες είναι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού και φέρονται ότι ετοίμαζαν επίθεση σε βάρος οπαδού του Ολυμπιακού που συμμετείχε στην επίθεση σε βάρος της νεαρής τον περασμένο Μάρτιο. 

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η 22χρονη καταθέτοντας στους αστυνομικούς για την επίθεση που είχε δεχθεί τον περασμένο Μάρτιο είχε υποστηρίξει ότι επρόκειτο για ληστεία και ότι το κίνητρο των δραστών δεν ήταν οπαδικό. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-4-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Αστυνομικά