Logo

Πέντε συλλήψεις για 45 κιλά ηρωίνης [φωτο]



 
 

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, κατάσχεσαν περίπου 45 κιλά ηρωίνης που προορίζονταν για διάθεση στη χώρα μας καθώς και 11 κιλά σκόνης κατάλληλης για νόθευση ναρκωτικών ουσιών.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν την Τρίτη το πρωί σε περιοχές της Αττικής (Ίλιον, Ζωφριά, Κυψέλη, Δάφνη και Σεπόλια), κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν πέντε αλλοδαποί, μέλη της οργάνωσης, ηλικίας από 28 έως 53 ετών.

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο διευθυντής της Ασφάλειας ταξίαρχος Γιώργος Κανέλλος, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης αποκαλύφθηκαν οι χώροι αποθήκευσης των ναρκωτικών (καβάτζες), καθώς και δύο πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια νόθευσης, επανατυποποίησης και συσκευασίας ναρκωτικών ουσιών.

Σημειώνεται ότι τα προσδοκώμενα έσοδα του κυκλώματος, υπολογιζόμενα από τις κατασχεθείσες και διακινηθείσες ποσότητες ναρκωτικών, υπερβαίνουν το -1.000.000- ευρώ.

Σε βάρος των συλληφθέντων, σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα - κατά περίπτωση αδικήματα –, της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα, ενώ στην ίδια υπόθεση εμπλέκονται ως συνεργοί, δύο ακόμη αλλοδαποί εκ των οποίων ο ένας έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης της χώρας.

600

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-4-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά