Logo

Νεαρός ληστής επιχείρησε να βιάσει 86χρονη στα Τρίκαλα!



 
 

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Τρικάλων αναμένεται να οδηγηθούν δύο άνδρες 27 ετών και 29 ετών, οι οποίοι, σύμφωνα με την αστυνομία, εισέβαλαν στο σπίτι μιας 86χρονης με σκοπό να την ληστέψουν, ενώ ο 27χρόνος επιχείρησε για να την βιάσει!

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής στα Τρίκαλα. Συγκεκριμένα, η ώρα ήταν περίπου 21:00 το βράδυ, όταν  δυο νεαροί, ηλικίας 27 και 29 ετών, μπήκαν στο σπίτι της 86χρονης και άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα και χρυσαφικά.

Οι δυο ληστές έγιναν αντιληπτοί από την ηλικιωμένη που ήταν μέσα στο σπίτι και τότε ο 27χρονος την ακινητοποίησε και προσπάθησε να τη βιάσει, ενώ ο 29χρονος φύλαγε τσίλιες έξω από το σπίτι.

Η 86χρονη όμως παρά τα χτυπήματα που δέχθηκε αντιστάθηκε σθεναρά στον 27χρονο που προσπαθούσε να τη βιάσει και άρχισε να καλεί σε βοήθεια με όση δύναμη της είχε απομείνει.

Για καλή της τύχη ένας από τους γειτονες την άκουσε και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Οι δυο νεαροί μόλις είδαν τους γείτονες να βγαίνουν τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο 27χρονος πρόλαβε και πήρε από τη ηλικιωμένη ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ρολόι χειρός και μικρό χρηματικό ποσό.

Όπως μεταδίδει το trikalaola.gr, οι άνδρες της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ)  έδρασαν με ταχύτητα και μετά από αναζητήσεις στην περιοχή κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο δράστες.

Οι δύο συλληφθέντες, σύμφωνα με το lamiareport.gr, είναι άτομα εξαρτημένα, τα οποία στο παρελθόν έχουν απασχολήσει τις αρχές, ενώ ο 27χρονος είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για απόπειρα βιασμού ηλικιωμένης.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση

«Συνελήφθησαν, χθες (16-08-2019) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας 27χρονος και ένας 29χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της ληστείας και της απόπειρας βιασμού.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες εισήλθαν σε οικία 86χρονης και ερεύνησαν τους χώρους αυτής, χωρίς όμως να αφαιρέσουν κάτι.

Στη συνέχεια, ο 27χρονος, με τη χρήση βίας, αποπειράθηκε να εξαναγκάσει σε συνουσία την παθούσα, ενώ o 29χρονος ανέμενε έξω από την οικία.

Κατά την αποχώρησή του ο 27χρονος αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ρολόι χειρός και μικρό χρηματικό ποσό.
Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετέβησαν άμεσα στο σημείο, εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή του 27χρονου, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην παθούσα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.»

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-8-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά