Logo

Ασυνείδητοι οδηγοί εγκατέλειψαν τα θύματα τους σε Βόλο και Πάτμο



 
 

Δύο οδηγοί  οχημάτων παρέσυραν αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα και εγκατέλειψαν αβοήθητα τα θύματα τους σε Βόλο και Πάτμο.

Ένας 21χρονος που οδηγούσε αυτοκίνητο χωρίς να έχει άδεια οδήγησης, παρέσυρε και τραυμάτισε δύο γυναίκες που τις εγκατέλειψε αβοήθητες στο δρόμο.

Το τροχαίο συνέβη στις 10 το βράδυ της Πέμπτης στην οδό Αναλήψεως μέσα στην πόλη του Βόλου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με άλλο ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες από το Ισραήλ. Το αυτοκίνητο με τις δύο γυναίκες 44 και 51 ετών που τραυματίστηκαν, ακινητοποιήθηκε. Όμως ο  21χρονος οδηγός του υπαίτιου αυτοκινήτου, όχι μόνο δεν σταμάτησε για να βοηθήσει τα θύματα του, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα με το αμάξι και εξαφανίστηκε από τον τόπο του ατυχήματος.

Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας για να εντοπιστεί και να συλληφθεί δύο ώρες αργότερα στην περιοχή της Νέας Ιωνίας. Όπως διαπιστώθηκε δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης. Μετά το σχηματισμό της σε βάρος του δικογραφίας, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Βόλου ο οποίος άσκησε εναντίον του νεαρού δίωξη για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ..

Οι τραυματισμένες γυναίκες διεκομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλεύονται με ελαφρά τραύματα.

Τροχαίο με εγκατάλειψη και στην Πάτμο

Στο κοσμοπολίτικο νησί της Πάτμου, τζιπ παρέσυρε μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 22χρονος. Ο οδηγός του πολυτελούς οχήματος άφησε αβοήθητο στο οδόστρωμα το νεαρό μοτοσικλετιστή που είχε τραυματιστεί και σπάραζε από τους πόνους.

Αστυνομικοί και λιμενικοί του νησιού έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού του τζιπ που εγκατέλειψε αβοήθητο το θύμα του και εξαφανίστηκε.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πάτμου απ' όπου πήρε εξιτήριο μετά τις πρώτες βοήθειες.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-9-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά