Logo

"Τέλος" στο ...άβατο στην ΑΣΟΕΕ - Τρεις συλλήψεις για λαθρεμπόριο τσιγάρων [φωτο]



 
 

Για πρώτη φορά μετά την κατάργηση του ...άβατου στα πανεπιστήμια, αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) όπου συνέλαβαν τρεις άνδρες από το Μπαγκλαντές που διακινούσαν μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας για την καταπολέμηση του παραεμπορίου και της διακίνησης λαθραίων καπνικών προϊόντων, έγινε για πρώτη φορά εντός των τειχών της ΑΣΟΕΕ, μετά την κατάργηση του άβατου. Μέχρι πρότινος οι αστυνομικοί περιορίζονταν στις έρευνες στο πεζοδρόμιο εξωτερικά του πανεπιστημίου, ενώ αυτή τη φορά έηινε έφοδος στο ...άβατο των λαθρεμπόρων.

Στην κατοχή των τριών αλλοδαπών που συνελήφθησαν στον προαύλιο χώρο του πανεπιστημίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.457 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία διέθεταν προς πώληση.
Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, για λαθρεμπόριο και παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα, και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η επιχείρηση στην ΑΣΟΕΕ πραγματοποιήθηκε από την Ομάδα Παρεμπορίου του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης Ευρύτερου Κέντρου της Αθήνας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, με τη συνδρομή στελεχών της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-9-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά