Logo

Αυτός είναι ο ληστής ζαχαροπλαστείων και φαρμακείων σε Περιστέρι, Αιγάλεω [βίντεο+φωτο]



 
 

Στη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας, φωτογραφιών αλλά και βίντεο του 44χρονου που λήστευε ζαχαροπλαστεία και φαρμακεία στο Περιστέρι και το Αιγάλεω, προχώρησε η Αστυνομία μετά από εισαγγελική εντολή.

Πρόκειται για τον Χρήστο Εγλεντζέ του Ιορδάνη και της Βασιλής γεννηθέντα στις 4-8-1975 στη Νίκαια, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ληστεία κατά συρροή και  κατ΄εξακολούθηση καθώς και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Παράλληλα, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει τον τρόπο και τη μεθοδολογία δράσης του 44χρονου ληστή.

Ο 44χρονος εισέρχονταν στα καταστήματα είτε μεταμφιεσμένος με περούκα είτε φορώντας καπέλο και γυαλιά και προσποιούμενος αρχικά τον πελάτη έκανε μικρές συναλλαγές.

Στη συνέχεια,  αφού διαπίστωνε ότι δεν υπάρχει άλλος πελάτης στο κατάστημα, με την απειλή πιστολιού, ακινητοποιούσε τους υπαλλήλους και αποσπούσε χρήματα από το ταμείο.

Δείτε βίντεο όπου φαίνεται ο τρόπος και η μεθοδολογία δράσης 44χρονου που διέπραττε ληστείες σε φαρμακεία και ζαχαροπλαστεία

 

 

Ο κατηγορούμενος έχει ήδη προφυλακιστεί ενώ εκτίει και άλλες ποινές για ληστείες. Ο 44χρονος συνελήφθη τη στιγμή που μετέβαινε στο Αστυνομικό Τμήμα κατοικίας του, για να θεωρήσει το Φύλλο Πορείας της Άδειάς του.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών του, έχει χρονική διάρκεια έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από τέτοιες αξιόποινες πράξεις.

Δείτε φωτογραφίες του 44χρονου ληστή

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5319306-7 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας για τη δράση του κατηγορούμενου και τυχόν εμπλοκή του σε άλλες εγκληματικές πράξεις. Από την Αστυνμία επισημαίνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας των πολιτών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-9-2019 από directNEWS.gr

 


Τελευταία Αστυνομικά