Logo

28χρονος ζητούσε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο από 13χρονη στη βόρεια Ελλάδα!



 
 

Ένα ακόμα περιστατικό που αναδεικνύει το πόσο επικίνδυνο είναι το διαδίκτυο για τους ανήλικους, αποκαλύφθηκε σήμερα με τη σύλληψη 28χρονου που απειλούσε 13χρονο κορίτσι και ζητούσε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες και βίντεο.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφτασε γρήγορα στη σύλληψη του, καθώς το κορίτσι μίλησε για το περιστατικό στη μητέρα της η οποία το κατήγγειλε στην Αστυνομία.

Όλα συνέβησαν σε πόλη της Θράκης, όπου ο 28χρονος μιλούσε με το κοριτσάκι μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης. Της είπε ότι δήθεν είχε στα χέρια του άσεμνη φωτογραφία του κοριτσιού την οποία θα δημοσιοποιούσε, αν δεν του έδινε άλλες γυμνές φωτογραφίες και βίντεο της με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Η μητέρα μιας 13χρονης κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και αμέσως σήμανε συναγερμός. Με εντολή εισαγγελέα ζητήθηκε η τεχνική συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος για να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του δράστη, όπως και έγινε. ο 28χρονος διέμενε στην Αθήνα.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διαπίστωσαν την εμπλοκή του στην υπόθεση, και τον συνέλαβαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για τα περαιτέρω.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-9-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά