Logo

Φθιώτιδα: Άγριο φονικό στην Πελασγία - Δίδυμα αδέλφια σκότωσαν με κασμά 41χρονο



 
 

Πελασγία: Άγρια συμπλοκή με έναν νεκρό - Τον σκότωσαν με κασμά μπροστά στα παιδιά του!Ένας άνδρας 41 ετών Αλβανικής υπηκοότητας και πατέρας τεσσάρων παιδιών έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή με Αλβανούς Ρομά 33 ετών που είναι δίδυμοι αδελφοί 

Το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης, στην Πελασγία Φθιώτιδας, όπου ο 41χρονος είχε μία έντονη λεκτικό αντιπαράθεση με τους δύο δίδυμους 33χρονους ομοεθνείς του. 

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, επικαλούμενο τη μαρτυρία της αδελφής του θύματος που ήταν μπροστά στη συμπλοκή, οι δύο αδελφοί αρχικά επιτέθηκαν στον 41χρονο με γροθιές και κλωτσιές, ενώ κάποια στιγμή τον χτύπησαν και με έναν κασμά στο κεφάλι.

Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε έξω από τη σκηνή στον καταυλισμό όπου διαμένει η πολυμελής οικογένεια του θύματος. Όλοι τους διαμένουν προσωρινά στον καταυλισμό που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, αναζητώντας δουλειά στα ελαιοπερίβολα.

Γύρω στις 18:00 της Τρίτης ο 41χρονος μεταφέρθηκε νεκρός στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας, το οποίο ενημέρωσε στην αστυνομία. 

Για τα καυσόξυλα έγινε ο καβγάς που οδήγησε στο έγκλημα

Οι δύο 33χρονοι μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή προσπαθώντας να εξαφανιστούν. Ακολούθησε καταδίωξη στη γύρω περιοχή από αστυνομικούς του ΑΤ Στυλίδας και της Άμεσης Δράσης Λαμίας, που είχε ως αποτέλεσμα να τους συλλάβουν στην παραλία της Πελασγίας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr,  οι δράστες φέρεται να υποστήριξαν ότι το θύμα, τους είχε κλέψει ξύλα και πήγαν απλά να του ζητήσουν το λόγο. Η λογομαχία εξελίχθηκε σε συμπλοκή χωρίς οι ίδιοι να έχουν πρόσθεση να σκοτώσουν τον 41χρονο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στον καταυλισμό επικρατεί αναβρασμός και οι αρχές εύλογα φοβούνται για βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών.

Αυτή την ώρα οι δράστες προσάγονται στο Αστυνομικό Μέγαρο Φθιώτιδας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-9-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Αστυνομικά