Logo

Αποτελέσματα αναζήτησης για "Εξαρχεια"



 

Ένας 48χρονος συνελήφθη για τη δολοφονία του μουσικού Νικόλα Ντάβα στα Εξάρχεια, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ομολόγησε χωρίς όμως να δώσει πολλές λεπτομέρειες. «Τσακωθήκαμε και τον χτύπησα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.


 

Αστυνομικοί συνέλαβαν στα Εξάρχεια σε τυχαίο έλεγχο 35χρονο Τούρκο, κουρδικής καταγωγής σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης που είχαν εκδώσει οι γαλλικές δικαστικές αρχές.


 

Ομάδα ατόμων επιτέθηκε στον γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη, έξω από εστιατόριο στα Εξάρχεια.

Ο ίδιος βρισκόταν με ένα ακόμα μέλος του ΜέΡΑ25 στο εστιατόριο, χωρίς την αστυνομική του φρουρά κατόπιν επιλογής του, οπότε και μια ομάδα 10-20 ατόμων τον πλησίασε. Κατόπιν, ένα άτομο τον χτύπησε στο πρόσωπο, προκαλώντας του κάταγμα ...




 

Ένα διαμέρισμα στα Εξάρχεια, είχε μετατραπεί σε φυλακή για μία 23χρονη κοπέλα, την οποία εξέδιδε παρά την θέληση της, μέσω γραφείου ερωτικών ραντεβού, ένας 33χρονος ομοεθνής της, που συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.


 

Επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και των ΜΑΤ σημειώθηκαν, το βράδυ της Τρίτης, στα Εξάρχεια και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά τις μαζικές πορείες που πραγματοποιήθηκαν στη μνήμη του μαθητή Αλέξαδρου Γρηγορόπουλου, που δολοφονήθηκε από αστυνομικό το 2008.


 

Συνελήφθη στον Άγιο Παντελεήμονα, ένας 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για την απόπειρα βιασμού και ληστεία σε βάρος της δημοσιογράφου, Ελπινίκης Χάγια, στα Εξάρχεια.


 

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε συνολικά 56 προσαγωγές και δυο συλλήψεις  στα Εξάρχεια, έπειτα από τα επεισόδια που σημειώθηκαν ανάμεσα σε δυνάμεις των ΜΑΤ και μερίδας ατόμων, το βράδυ της Παρασκευής.