Logo

Αποπειράθηκαν να βιάσουν 12χρονο μέσα στο hotspot της Κω



 
 

Ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κω σε βάρος δύο μεταναστών, ενός 63χρονου και ενός 16χρονου από το Ιρακ, καθώς φέρονται να επιχείρησαν να κακοποιήσουν σεξουαλικά ανήλικο ομοεθνή τους, ηλικίας 12 ετών,  μέσα στο hot spot στο Πυλί.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη. Ο 16χρονος φέρεται ότι φίμωσε τον 12χρονο, που είναι επίσης από το Ιράκ και τον κρατούσε για να μην κουνιέται, προκειμένου να τον βιάσει ο 63χρονος..

Το αγόρι σώθηκε χάρη στην παρέμβαση άλλων μεταναστών, οι οποίοι αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε και ακινητοποίησαν τους επίδοξους βιαστές. 

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο πατέρας του ανηλίκου που έκανε καταγγελία στην αστυνομία και οι δράστες συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του Κέντρου Φιλοξενίας. 

Το ανήλικο  παρ’ ολίγον θύμα  μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κω, όπου εξετάστηκε από ιατροδικαστή ο οποίος επιβεβαίωσε τα ίχνη βίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο κινητό του  63χρονου βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας κι έτσι κατασχέθηκε και στάλθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Αστυνομικές πηγές έκαναν λόγο για φωτογραφίες και βίντεο με σκληρό πορνογραφικό υλικό με ανηλίκους στο οποίο πρωταγωνιστούν αγόρια ηλικίας ακόμα και 6 ετών. 

Οι αστυνομικοί διερευνούν την ενδεχόμενη διασύνδεση του 63χρονου με διεθνή κυκλώματα παιδεραστίας, ενώ ο εισαγγελέας αναμένεται να ασκήσει στον εν λόγω κατηγορούμενο και δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-10-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά