Logo

Μητέρα συζυγοκτόνου: Η κόρη μου ήταν "άγγελος" - Αυτοκτόνησε το θύμα



 
 

Συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Εφετείου Ναυπλίου η δίκη της 42χρονης «χήρας της Κοιλάδας» που κατηγορείται ότι σκότωσε πυροβολώντας δύο φορές τον 42χρονο καπετάνιο σύζυγο της Θανάση Λάμπρου.

Σκότωσε τον άντρα της στις 8 Δεκεμβρίου 2014 έξω από το σπίτι του καλύτερου του φίλου στην Κοιλάδα της Αργολίδας, όταν ο σύζυγος της την ακολούθησε εκεί γιατί είχε υποψίες πως τον απατούσε, σύμφωνα με το πρωτόδικο δικαστήριο που την είχε καταδικάσει ομόφωνα σε ισόβια.

Το θύμα είχε κυνηγήσει τη σύζυγό του με ένα μαχαίρι, απειλώντας την πως θα την σκοτώσει, αφού μόλις είχε επιβεβαιώσει τις υποψίες του ότι τον απατούσε. Τότε η σύζυγος του, η 38χρονη τότε Δήμητρα, πυροβόλησε με δύο σφαίρες στο κεφάλι και την κοιλιά τον άτυχο ναυτικό, με τον οποίο είχε αποκτήσει μία 10χρονη κόρη.

Όμως το αρχικό σκηνικό στον τόπο του εγκλήματος, φαίνεται ότι ήταν στημένο για να δείξει αυτοκτονία.

Το φονικό 32άρι περίστροφο που ήταν καλυμμένο με το κεφάλι και το δεξί χέρι του θύματος, ανήκε στο φίλο του.

Δικό του ήταν και το ματωμένο μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα του.

Ο φίλος ήταν αυτός που τον βρήκε αιμόφυρτο στην αυλή του σπιτιού του.

Στο πρωτόδικο δικαστήριο η συζυγοκτόνος αρνούνταν την ενοχή της.

Η δίκη σε δεύτερη βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο, και συνεχίστηκε χθες, Παρασκευή, με την κατάθεση της μητέρας της κατηγορούμενης.

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψε πως την επίμαχη μέρα μεταξύ 12:40 και 13:15 το μεσημέρι που ο 42χρονος βρέθηκε πυροβολημένος στο σπίτι φίλου του, η χήρα του είχε ανταλλάξει αρκετές κλήσεις με την μητέρα και την αδελφή της.

Στην κατάθεση της η μητέρα της κατηγορουμένης απάντησε ότι δεν θυμάται το περιεχόμενο των κλήσεων και ανέφερε πως συνήθιζε να μιλάει στο τηλέφωνο με τις κόρες της.

Ισχυρίστηκε πως η κατηγορουμένη πήγε στο σπίτι της για να πάρει φαγητό μεταξύ μίας και τέταρτο με μιάμιση το μεσημέρι.

Ερωτηθείσα για το τι πιστεύει ότι μπορεί να συνέβη στο γαμπρό της, εκείνη απάντησε πως οι σχέσεις του με την κόρη της ήταν πολύ καλές και απέδωσε το συμβάν σε αυτοχειρία, αλλά δεν μπορεί να ξέρει τον λόγο. Περιέγραψε την κόρη της σαν ένα “άγγελο” που κοιτούσε μόνο το σπίτι της και τη δουλειά της.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-10-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά