Logo

Στο εδώλιο κομμωτής για την αποπλάνηση παιδιών



 
 

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου στην Κω θα καθίσει στις 4 Νοεμβρίου ένας 67χρονος κομμωτής ο οποίος κατηγορείται ότι αποπλανούσε ανήλικα κορίτσια.

Ο κομμωτής κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση αλλά και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας παιδιών, μετά από καταγγελία των γονιών  δύο ανήλικων κοριτσιών 11 και 7 ετών, αλλά και από μία 18χρονη συγγενή του.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης μετά από καταγγελία 32χρονης ανιψιάς του 67χρονου στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατική, τα παιδιά είπαν στη γιαγιά τους σε ανύποπτο χρόνο πως ο κατηγορούμενος τα χάιδευε ενώ έκαναν μπάνιο, ενώ το ίδιο είχαν πει και στη μητέρα τους.

Η μητέρα που είναι διαζευγμένη, αποφάσισε να μην καταγγείλει το γεγονός στις Αρχές προκειμένου να μην στιγματιστούν οι κόρες της στην κοινωνία, κρατώντας σε απόσταση τα παιδιά από τον 67χρονο.

Στη μήνυση υποστηρίζεται ότι ο 67χρονος έβρισκε ευκαιρία να ασελγεί στα παιδιά της, όποτε επισκέπτονταν το σπίτι της θείας τους.

Στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνεται καταγγελία και από 18χρονη εγγονή του, από τον πρώτο γάμο της συζύγου του.

Η κοπέλα ισχυρίζεται ότι ο κατηγορούμενος την κακοποιούσε από ηλικία 4-5 ετών.

Όπως κατέθεσε, σε μικρή ηλικία την οδηγούσε στο κρεβάτι του και έβαζε το χέρι του μέσα από το παντελόνι της. Σε μια περίσταση, ενώ ήταν έξι ετών, φέρεται να είχε ανοίξει την πόρτα της τουαλέτας και να της επέδειξε το μόριό του. Επίσης, υποστηρίζει ότι στην ηλικία των 10 ετών την χάιδευε στο στήθος. Τελευταία φορά που ασέλγησε σε βάρος της ήταν, σύμφωνα με τη μήνυσή της, τον Αύγουστο του 2013.

Η μητέρα της 18χρονης κατέθεσε ότι γνώριζε πως είχε ασελγήσει στην κόρη της στα τελευταία τέσσερα έτη και ότι ενημέρωσε τη μητέρα της και σύζυγο του κατηγορούμενου, η οποία δεν θεώρησε αληθείς τις καταγγελίες.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-10-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά