Logo

Και άλλος βιασμός κοριτσιού στη Μάνη: Καταδικάστηκε 60χρονος σε κάθειρξη 15 ετών



 
 

Δεν έχει σβήσει από τη μνήμη μας η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου κοριτσιού από παπά στη Μάνη και σήμερα έρχεται στο φως και δεύτερη υπόθεση παιδεραστίας με δράστη 60χρονο και θύμα 11χρονο κορίτσι.

Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Γυθείου καταδίκασε σε κάθειρξη 15 ετών έναν 60χρονο αλλοδαπό κάτοικο στη μεσσηνιακή Μάνη, για το βιασμό και κατάχρηση σε ασέλγεια 11χρονου κοριτσιού, αποπλάνηση παιδιού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και προσβολή αιδούς κατά συρροή, αφού ανάγκαζε το κορίτσι και τον μόλις 1,5 ετών αδελφό της να βλέπουν ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 60χρονος είχε προσπαθήσει να βιάσει το κορίτσι στο σπίτι και στο αυτοκίνητο του, όταν μετέφερε το παιδί στις σχολικές του δραστηριότητες.

Επίσης, ανάγκαζε το κορίτσι μαζί με τον 1,5 ετών αδελφό της να βλέπουν μαζί του πορνογραφικές ταινίες.

Ο 60χρονος που έμενε στην ίδια πολυκατοικία με την οικογένεια της 11χρονης, διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την οικογένεια του κοριτσιού και έτσι είχε καταφέρει να έρθει κοντά στο παιδί.

Η δίκη πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών.

Όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, το κορίτσι είχε αρχίσει να παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά, ενώ ζητούσε από τους γονείς της να φύγουν από το χωριό, απειλώντας ακόμα και με απόπειρες αυτοκτονίας!

Το 2017 το κορίτσι πήγε σε συγγενικό του πρόσωπο στην Κρήτη, όπου αισθάνθηκε ασφάλεια και αποκάλυψε το μαρτύριο που ζούσε με τον 60χρονο. Μαζί με τη θεία της τον κατήγγειλαν στην Ασφάλεια Χανίων και σχηματίσθηκε δικογραφία.

Στην απολογία του ο 60χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες, αλλά δεν έπεισε τους δικαστές που τον καταδίκασαν σε κάθειρξη 15 ετών, αναγνωρίζοντας του το ελαφρυντικό του σύννομου βίου.

Όμως το δικαστήριο δεν έδωσε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του και έτσι οδηγήθηκε στις φυλακές, καθώς παρέμενε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-11-2019 από directNEWS.gr

 


Τελευταία Δικαστικά