Logo

Αντίδικοι οι κόρες της Ζωής Λάσκαρη για το σπίτι της ηθοποιού



 
 

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους οι κόρες της ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη με ...έπαθλο το σπίτι της μητέρας τους στο Πόρτο Ράφτη.

Σήμερα, Παρασκευή, συζητήθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου σε βάρος της αδελφής της Μάρθας Κουτουμάνου.

Στο πλευρό της κόρης του βρέθηκε και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ο οποίος προσήλθε ως μάρτυρας, υποστηρίζοντας πως το πολυτελές σπίτι της αείμνηστης ηθοποιού στο Πόρτο – Ράφτη, ανήκει και στις δυο κόρες του και είναι κληρονομιά από την μητέρα τους.

Όπως είπε, υπάρχουν μεγάλες «πιέσεις από χρέη» στο σπίτι και πρέπει να αξιοποιηθεί από τις κόρες της Ζωής Λάσκαρη.

Επεσήμανε δε ότι διαχειρίστρια έχει οριστεί η  Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Όμως, όπως είπε, ¨δεν υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας" με την αδερφή της, καθώς αλλάζει συνεχώς δικηγόρους.

Στο σπίτι μένει σήμερα η αδερφή της Μαρθα Κουτουμάνου με την οποία δεν υπάρχει επικοινωνία. "Πρέπει να δέχεται μεσίτες για να πωληθεί το σπίτι" ανέφερε ο ποινικολόγος.

Εκτός από τη μεζονέτα στο Πόρτο Ράφτη, αντικείμενο της αίτησης είναι και θυρίδα της Ζωής Λάσκαρη την οποία θα πρέπει να μοιραστούν οι δύο κόρες της.

Ο Αλ. Λυκουρέζος ανέφερε:

«Η συμφωνία ήταν στην αρχή να μένει προσωρινά η Μάρθα μέχρι να πουληθεί. Όσες προσπάθειες έκανε η Μαρία Ελένη για να πάει μεσίτης τα τελευταία δυο χρόνια δεν μπορούσε να την βρει. Οι δικηγόροι της μου έλεγαν ότι δεν απαντάει στα τηλέφωνα. Το σπίτι θα κατασχεθεί αν δεν πληρωθούν τα χρέη της μητέρας τους, τα οποία κληρονόμησαν. Πιέζουν οι τράπεζες. Για την θυρίδα έχει γίνει προσπάθεια να συναντηθούν για να μοιράσουν τα πράγματα και η Μάρθα, απ' ότι λέει η Μαρία Ελένη, δεν εμφανίζεται ποτέ».

Από την πλευρά της η δικηγόρος της Μάρθας Κουτουμάνου αρνήθηκε τη βασιμότητα της αίτησης καθώς η εντολέας της έχει παραδώσει τα κλειδιά.

Από την πλευρά της Μαρίας – Ελένης Λυκουρέζου υποστήριξαν πως δεν ισχύει ο ισχυρισμός, καθώς έχουν αλλαχθεί οι κλειδαριές του σπιτιού.

Από την πλευρά της η Μάρθα Κουτουμάνου κατέθεσε στο δικαστήριο ότι η αδελφή της είναι εκείνη που δεν επιθυμεί καμία επικοινωνία μαζί της.

«Μου είχα στείλει μήνυμα ότι πλέον θα μιλάω με τον δικηγόρο της. Το έχω κρατήσει...

...Εγώ θέλω να πουληθεί πρώτη απ' όλους το σπίτι, αλλά δεν υπάρχει συνεννόηση. Είναι 500 τ. μ και έχω τα βάρη μόνη μου. Κάνεις δεν βοηθάει. Εγώ θέλω να πουληθεί και μακάρι να βρεθεί, αλλά είναι δύσκολο, είναι μεγάλο σπίτι» κατέθεσε η Μάρθα Κουτουμάνου.

Σε ερώτηση της προέδρου του δικαστηρίου αν μάλωνε με την αδερφή της ανέφερε:

"Είχε στείλει πριν το θάνατο της μητέρας μου μήνυμα στην κόρη μου και της έγραφε «όταν πεθάνουν οι γονείς μου θα δεις τι θα πάθεις".

Κλείνοντας τη συζήτηση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων η πρόεδρος του δικαστηρίου κάλεσε τις δυο πλευρές να βρουν συναινετική λύση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-11-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά