Logo

Κρήτη: Καταδίκη μεθυσμένου οδηγού που οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν επί 12 χιλιόμετρα



 
 

Ένας 25χρονος στην Κρήτη, τον οποίο οι αστυνομικοί καταδίωκαν επί 12 χιλιόμετρα μέχρι να τον συλλάβουν, κατηγορήθηκε για πέντε αδικήματα, που φέρεται να τα διέπραξε σε λιγότερο από δύο ώρες και, τελικά, καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο. 

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και μούτζωνε τους αστυνομικούς, μέχρι αυτοί να καταφέρουν να τον ακινητοποιήσουν με επεισοδιακό τρόπο. 

Σύμφωνα με το cretalive.gr, το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες στη Μεσαρα. 

Ο νεαρός οδηγούσε επικίνδυνα υπό την επήρεια αλκοόλ, γεγονός το οποίο κινητοποίησε το πλήρωμα του περιπολικού που  διενεργούσε μεταμεσονύκτιους ελέγχους.

Ο 25χρονος οδηγός  ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα και προβαίνοντας σε επικίνδυνους ελιγμούς έφθασε στο χωριό του όπου οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν. 

Η σύλληψή του ήταν επεισοδιακή, καθώς φέρεται ότι άρχισε να σπρώχνει τους αστυνομικούς και να τους κλωτσάει, να βρίζει τους γονείς και οικογένειες τους  και να απειλεί ότι θα τους διώξει από το Σώμα.

Κατά την προσαγωγή του στο Τμήμα άρχισε να φτύνει τους αστυνομικούς ενώ φέρεται να τα έβαλε και με έναν Πακιστανό στα κρατητήρια στον οποίο εκσφενδόνισε ένα μπουκάλι νερό αφού τον έβρισε επειδή τόλμησε να τον κοιτάξει.

Ο νεαρός παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου κατηγορούμενος για πέντε αδικήματα, σύμφωνα με τη δικογραφία που είχε σχηματιστεί σε βάρος του και καταδικάστηκε σε  συνολική ποινή φυλάκισης 32 μηνών. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-12-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά