Logo

ΜΟΕ Πειραιά: "Έσπασαν" τα ισόβια σε δράστες ληστείας μετά φόνου 66χρονου στη Δραπετσώνα



 
 

"Έσπασαν" τα ισόβια και σύντομα ο δράστης της ληστείας μετά φόνου ενός 66χρονου σε σπίτι στη Δραπετσώνα, θα κυκλοφορεί ελεύθερος.

Η υπόθεση αφορά την άγρια δολοφονία ενός 66χρονου οικιακού βοηθού, μπροστά στα μάτια του 97χρονου κατάκοιτου ηλικιωμένου που φρόντιζε στις 8 Σεπτεμβρίου 2015.

Τρεις Αλβανοί εισέβαλαν σε μονοκατοικία στην οδό Αντιστάσεως στη Δραπετσώνα. Οι δύο αυτούς μπήκαν μέσα, ενώ ο τρίτος κρατούσε τσίλιες έξω από το σπίτι.
Ο 97χρονος ηλικιωμένος που ήταν κατάκοιτος και με μειωμένη αντίληψη, δεν μπορούσε να αντιδράσει. Ο 66χρονος οικιακός βοηθός κοιμόνταν την ώρα που μπήκαν μέσα στο σπίτι.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τον ακινητοποίησαν στο κρεβάτι δένοντας τα χέρια και τα πόδια του. Τον χτύπησαν στο κεφάλι και στο σώμα. Στη συνέχεια του απόφραξαν τις αεροφόρους οδούς με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Οι αδίστακτοι κακοποιοί αφαίρεσαν ένα τάμπλετ και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Χάρη σε βίντεο που βρήκαν, οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες και τέσσερις μήνες μετά συνέλαβαν τον ένα ληστή και τον τσιλιαδόρο.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη τους δύο κατηγορουμένους.

Όμως την περασμένη εβδομάδα, το δευτεροβάθμιο δικαστήριο, το ΜΟΕ Πειραιά, “έσπασε” τα ισόβια και τον καταδίκασε σε 18 έτη κάθειρξη.
Σύντομα οι δράστες της δολοφονίας του 66χρονου θα κυκλοφορούν ελεύθεροι...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-12-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά