Logo

Κόρινθος: Στον εισαγγελέα οι δύο δράστες της άγριας δολοφονίας στους Αγίους Θεοδώρους [βίντεο+φωτο]



 
 

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας προσήχθησαν την Κυριακή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου οι δύο δράστες της άγριας  δολοφονίας της  73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους, οι οποίοι παραδόθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στις διωκτικές αρχές. 

Οι δύο Ρομά, ηλικίας 26 ετών και 28 ετών, ομολόγησαν ότι σκότωσαν την 73χρονη στους Αγίους Θεοδώρους στις 7 Δεκεμβρίου και εμφανίστηκαν μετανιωμένοι. 

Η ομολογία τους σοκάρει, καθώς ισχυρίστηκαν ότι πριν τη δολοφονία είχαν δεί την ηλικιωμένη ενώ έκανε τα ψώνια της στη λαϊκή και ο στόχος της ήταν να της κλέψουν τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της. 

Έξω από τα δικαστήρια της Κορίνθου είχε συγκεντρωθεί κόσμος που αποδοκίμασε έντονα τους δύο κατηγορούμενους,  την ώρα που έμαιναν στα Δικαστικό Μέγαρο φορώντας κουκούλες στα πρόσωπα και χειροπέδες στα χέρια. “Φτου σας φονιάδες” φώναξαν ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους.

Σοκάρουν οι ισχυρισμοί των κατηγορουμένων

Οι δύο κατηγορούμενοι, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους, προσήχθησαν ενώπιον ανακριτή από τον ο ποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία και αναμένεται να  απολογηθούν την προσεχή Τρίτη.

Οι δύο κατηγορούμενοι, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του STAR, περιέγραψαν τον τρόπο με τον οποίο αποπειράθηκαν να  ληστέψουν την 73χρονη,  αλλά και πως την πάτησαν με το αυτοκίνητο. Και οι δύο ισχυρίστηκαν ότι δεν κατάλαβαν ότι πέρασαν με το αυτοκίνητό της πάνω από την 73χρονη, σκοτώνοντάς την και υποστήριξαν ότι το έμαθαν από τις ειδήσεις. 

«Ζητάμε ένα συγνώμη από την οικογένεια τους, πρώτα ζητάμε συγνώμη από τον ίδιο από τον άνθρωπο και μετά από τον γιο του και όλη την οικογένειά του. Ζητάμε συγνώμη, δεν είχαμε σκοπό να κάνουμε αυτό το πράγμα. Είχαμε σκοπό μόνο την αλυσίδα να πάρουμε» είπε ο ένας από τους δυο Ρομά.

«Εκεί που κατέβηκα κάτω να πάω να πάρω την αλυσίδα, φωνάζω "καλέ κυρία". Η κυρία βγήκε έξω κοντά στο αυτοκίνητο και μετά εκεί που πήγα να πάρω την αλυσίδα, έκανα τρία βήματα πίσω. Με έχει ζορίσει, πήγε να με πιάσει από την μπλούζα και έκανα τρία βήματα πίσω. Μετά ακούσαμε φωνές», πρόσθεσε.

«Δεν την είδα κάτω την κυρία. Ήταν κάτω. Και έβαλα πρώτη, έβαλα ταχύτητα και έφυγα. Και μετά είδαμε στην τηλεόραση ότι έγινε αυτό το συμβάν».

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-12-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά