Logo

Καλαμάτα: Προφυλακιστέα η 24χρονη που πέταξε το μωρό της στον κάδο



 
 

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 24χρονη από την Γεωργία, η οποία την περασμένη εβδομάδα συνελήφθη επειδή φέρεται να πέταξε το νεογέννητο αγοράκι της σε κάδο σκουπιδιών στην Καλαμάτα.

Την προσωρινή κράτηση της 24χρονης αποφάσισε με βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr το δικαστικό συμβούλιο συνεδρίασε την Παρασκευή προκειμένου να άρει τη διαφωνία που ανέκυψε ανάμεσα σε ανακρίτρια και εισαγγελέα μετά την απολογία της 24χρονης, η οποία μέχρι τώρα βρισκόταν σε κατ' οίκον περιορισμό. 

Σημειώνεται, ότι η 24χρονη αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ το μωρό της εδώ και μέρες φιλοξενείται στο Κέντρο Βρεφών "Μητέρα" στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι η 24χρονη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, προσήλθε το πρωί του περασμένου Σαββάτου και απολογήθηκε, σε μια μαραθώνια απολογία που κράτησε πάνω από πέντε ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την απολογία της η κατηγορουμένη υποστήριξε ότι  ουδέποτε πέταξε το νεογέννητο αγοράκι της στον κάδο απορριμμάτων αλλά απλώς ότι το άφησε γύρω στις 02.00 τα ξημερώματα με τη χάρτινη σακούλα πάνω σε αυτόν, ενώ παράλληλα παρακολουθούσε με την ελπίδα να περάσει κάποιος και να το πάρει.

Ταυτόχρονα η 24χρονη ισχυρίστηκε πως ο πατέρας του βρέφους από την πρώτη στιγμή αδιαφόρησε τόσο για την ίδια όσο και για το παιδί του, με την ίδια να βρίσκεται σε απόγνωση καθώς δεν μπορούσε να διακόψει την εγκυμοσύνη της μιας και ήταν σχεδόν 5 μηνών όταν συνειδητοποίησε πως κυοφορούσε.

Μάλιστα, η κατηγορουμένη για να επιβεβαιώσει τον ισχυρισμό της έχει ζητήσει να παραδοθεί στις αρχές ή στους συνηγόρους της, οποιοδήποτε υλικό μπορεί να έχουν καταγράψει κάμερες καταστημάτων ή σπιτιών, στη διασταύρωση των οδών Αριστοτέλους και Κανάρη, το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτη

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-12-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά