Logo

Ένταση στη δίκη ανάμεσα στον ηθοποιό και τον οδηγό ταξί που φέρεται ότι βίασε



 
 

Ένταση ανάμεσα στον κατηγορούμενο ηθοποιό και τον οδηγό ταξί που φέρεται ότι βιάστηκε, προκλήθηκε σήμερα, Τρίτη, στη δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.

Η δίκη αφορά την υπόθεση βιασμού οδηγού ταξί, τον Νοέμβριο του 2018, σε απόμερο σημείο πίσω από τη Γεωπονική Σχολή της Αθήνας, με κατηγορούμενο τον ηθοποιό Γιώργο Καρκά ο οποίος παραμένει όλο αυτό το διάστημα προφυλακισμένος, αν και αρνείται την κατηγορία του βιασμού.

Κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στο συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορουμένου και του δικηγόρου του θύματος. Μάλιστα υπήρξαν φραστικές αντεγκλήσεις μεταξύ των δυο πλευρών.

Επιδείχθηκαν τα ερωτικά βοηθήματα στους δικαστές και σε μάρτυρα

Η ένταση δημιουργήθηκε κατά την κατάθεση της ψυχολόγου Χρ. Αντωνοπούλου, στην οποία επιδείχθησαν τα ερωτικά βοηθήματα που φέρεται να είχε στη κατοχή του ο κατηγορούμενος ηθοποιός.

Η μάρτυρας ανέφερε πως «ο οδηγός ταξί είχε μετατραυματικό σοκ και τα συναισθήματα του διαφοροποιούνται όταν η μνήμη φέρνει ξανά το περιστατικό».

Και συμπλήρωσε:

«Το θλον όργανο που είναι το αντικείμενο με το οποίο έγινε ο βιασμός δείχνει ότι είχε στόχο την ταπείνωση, τον έλεγχο και την πειθαρχία του υποκείμενου του πόθου».

Η ψυχολόγος έκανε αναφορά σε σαδομαζοχιστικές συμπεριφορές του κατηγορουμένου ηθοποιού, προκαλώντας την αντίδραση των συνηγόρων υπεράσπισης, καθώς ο πελάτης τους δεν έχει εξεταστεί από τη μάρτυρα για να εξάγει αυτό το συμπέρασμα...

Στον ...καυγά μπήκαν και οι "πρωταγωνιστές" της υπόθεσης, ο κατηγορούμενος και το θύμα-τότε οδηγός ταξί,  όταν η Χρ. Αντωνοπούλου αναφέρθηκε στην χρήση ουσιών από τον ηθοποιό.

Τότε παρενέβη ο ηθοποιός από το εδώλιο του κατηγορουμένου για να του απαντήσει το θύμα του.

Ένταση ανάμεσα στον κατηγορούμενο και το θύμα

Διαβάστε την στιχομυθία και τις ύβρεις που ανταλλάγησαν, όταν η ψυχολόγος αναφέρθηκε στις ουσίες που έκανε χρήση:

Κατηγορούμενος: Ποιες ουσίες;

Οδηγός ταξί: Αυτές που πίνεις

Κατηγορούμενος: Κι εσύ πουλάς

Οδηγός ταξί: Μη σου γ@@@, που θα μου πεις ότι πουλάω μ@@@

Στο σημείο αυτό παρενέβησαν και παριστάμενοι από το ακροατήριο, απευθυνόμενοι στον κατηγορούμενο: Κάτσε κάτω τραμπούκε.

Κατέθεσε η αρραβωνιαστικιά του θύματος

Είχε προηγηθεί η κατάθεση της αρραβωνιαστικιάς του θύματος, τότε οδηγού ταξί, περιγράφοντας την εικόνα του συντρόφου της, μετά το βιασμό του.

«Ήρθε στο χώρο που βρίσκομαι, ήταν χάλια, υποβασταζόμενος από τον φίλο του. Μου είπε ότι ο πελάτης του έριξε κάτι. Ότι βρέθηκαν σε ένα δασάκι έχασε τις αισθήσεις τους ότι ξύπνησε και το παντελόνι του ήταν ξεκούμπωτο ενώ είδε τον πελάτη να του χαϊδεύει τις ρώγες».

Η μάρτυρας περιέγραψε και τι είπε ο αρραβωνιαστικός της όταν ο ιατροδικαστής του είπε πως έχει βιαστεί:

«Εκεί που κάθομαι απέξω και τον εξετάζουν, ακούω ουρλιαχτά, βγήκε ωρυόμενος. Φώναζε: «τι κάνανε σε μένα;».

Έκλαιγε ήταν σε άθλια κατάσταση...Μας είπαν ότι τον έχουν πειράξει από πίσω με θλον όργανο.

Αυτή ήταν η χειρότερη μέρα. Δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα του είχε κάνει τέτοιο πράγμα, φοβόταν μόνο μην τον κλέψουν. Όταν μπήκε στον ιατροδικαστή βγήκε άλλος άνθρωπος, δεν μπορούσε να μιλήσει! Του είχαν πεταχτεί οι φλέβες» ανέφερε η αρραβωνιαστικιά του.

Ως προς την αξιοπιστία του θύματος ότι βιάστηκε από τον ηθοποιό, η αρραβωνιαστικιά του ανέφερε:  «Τρία χρόνια είμαστε μαζί, δεν έχω καμία αμφιβολία για την ειλικρίνεια του, δεν θα επιχειρούσα να ξεκινήσω οικογένεια με έναν άνθρωπο για τον οποίο θα είχα αμφιβολίες».

Πατέρας ηθοποιού: Είναι αθώο το παιδί μου

Ως μάρτυρας κατέθεσε ο πατέρας του κατηγορούμενου ηθοποιού, ο οποίος εμφανίστηκε πεπεισμένος για την αθωώτητα του παιδιού του. «Βρίσκομαι εδώ μόνο και μόνο γιατί έχω πειστεί για την αθωότητα του παιδιού μου αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ να τον υπερασπιστώ σε ένα τόσο βαρύ κακούργημα...Δεν είναι δυνατόν ο γιος μου που δεν πειράζει μύγα να έχει κάνει τέτοιο πράγμα και γι αυτό κι έχω φέρει αποδείξεις», υποστήριξε.

Κατηγόρησε τους αστυνομικούς για πλημμελή διερεύνηση της υπόθεσης, υποστηρίζοντας πως τη νύκτα του φερόμενου βιασμού πίσω από τη Γεωπονική ο οδηγός ταξί είχε συνομιλήσει και με τρίτο άτομο, πλην του γιου του, τον οποίο είχε μεταφέρει εκει με το ταξί.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-1-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά