Logo

Κέρκυρα: Παππούς κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της 9χρονης εγγονής του



 
 

Παππούς αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή της Κέρκυρας, καθώς διώκεται  μετά από καταγγελία της ανήλικης εγγονής του ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά. 

Θύμα στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Κέρκυρα είναι ένα κορίτσι ηλικίας μόλις 9 ετών το οποίο έχει καταθέσει μέχρι τώρα δύο φορές στις αρχές περιγράφοντας τον εφιάλτη που βίωνε στα χέρια του παππού της. 

Η 9χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, στις καταθέσεις της υποστηρίζει ότι δεν θυμάται πόσες φορές ο παππούς της την έχει κακοποιήσει σεξουαλικά. Ισχυρίζεται, ωστόσο, ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα πριν την καταγγελία της τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησής της ήταν συχνότατα και συνέβαιναν είτε στο σπίτι που διέμενε με τη μητέρα της είτε στο σπίτι του παππού της. 

Όπως υποστηρίζει ο παππούς της δεν την χτυπούσε, αλλά μία φορά της έκλεισε το στόμα γιατί είχε φοβηθεί. Και προσθέτει, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι καταλάβαινε ότι δεν επρόκειτο για μία φυσιολογική πράξη, αλλά δεν αντιδρούσε γιατί φοβόταν. 

Μάλιστα στη δεύτερη μαρτυρία της ισχυρίζεται ότι  προσπαθούσε να τον σταματήσει αλλά της κρατούσε τα χέρια και δεν σταματούσε όσο και αν τον παρακάλαγε, ενώ της έλεγε ότι αυτό θα ήταν το μυστικό τους.

Η φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο αδελφός του κοριτσιού εκμυστηρεύτηκε στη θεία τους ότι κάτι πολύ σοβαρό συνέβαινε στην αδελφή του. Η θεία ρώτησε τη μικρούλα, που φέρεται να είπε ότι ο παππούς της τής έκανε πολύ συχνά πράγματα που εκείνη δεν ήθελε.

Μόλις ενημερώθηκε για όλα αυτά η μητέρα της 9χρονης την πήρε, πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους και υπέβαλαν καταγγελία σε βάρος του ηλικιωμένου. 

Ο παππούς μετά την καταγγελία κατέθεσε μήνυση σε βάρος της κόρης του  για ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.Και λίγο αργότερα ισχυρίστηκε πως η κόρη του του ζήτησε χρήματα για να αποσύρει την σε βάρος του μήνυση, όπως αναφέρει το corfutvnews.gr,.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-1-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά