Logo

Πάτρα: Κάθειρξη 7 ετών σε Πακιστανό για βιασμό ανηλίκου



 
 

Σε κάθειρξη 7 ετών καταδικάστηκε νεαρός Πακιστανός από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πάτρας για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου.

Πρόκειται για έναν 21χρονο μετανάστη που έμενε στην περιοχή της Ηλείας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, πήρε στην αγκαλιά του το οκτάχρονο παιδί, ενώ εκείνο έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του με τα δύο του αδέλφια.

Προφασιζόμενος ότι θα του δείξει το κινητό του τηλέφωνο, το οδήγησε στο δωμάτιο του για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες διαθέσεις του.

Μετά την ικανοποίηση των αρρωστημένων του ορέξεων, το παιδί πήγε ημίγυμνο κλαίγοντας στη μητέρα του.

Από τις εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε πως ο 21χρονος δεν είχε καταφέρει να βιάσει το παιδί.

Στην απολογία του ο δράστης ανέφερε πως έχει μετανιώσει.

Το δικαστήριο του αναγνώρισε τα ελαφρυντικά, του προηγούμενου έννομου βίου και της μετεφηβικής ηλικίας.

Τον καταδίκασε σε συνολική ποινή κάθειρξης 7 ετών, αλλά απέρριψε το αίτημα για αναστολή της ποινής, δεν έγινε δεκτό και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Ικανοποιημένη από την ποινή των μόλις 7 ετών λόγω και των ελαφρυντικών που έγιναν δεκτά, είναι η συνήγορος του Πακιστανού.

«Μπορεί η πράξη να χαρακτηρίστηκε από το δικαστήριο ως βιασμός και αποπλάνηση σε βάρος ανήλικου, όμως πρόκειται στην ουσία για μία παρενόχληση εκσπερμάτωσης και όχι συνουσίας. Το δικαστήριο αξιολόγησε ότι το θύμα δεν υπέστη ανεπανόρθωτη βλάβη και ζημιά και με μία γενναία νομική απόφαση, αξιολόγησε την προσωπικότητα του κατηγορούμενου και του αναγνώρισε ελαφρυντικά», δήλωσε η συνήγορος του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-1-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά