Logo

"Κατεπείγουσα" κλήση για κατάθεση για μια ...καγκελόπορτα εν μέσω κοροναϊού



 
 

Υπερβάλλοντα ζήλο φαίνεται ότι έδειξε εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊοού, Εισαγγελέας στα Χανιά ο οποίος κάλεσε μια 76χρονη να καταθέσει για ζημιά που προκάλεσε σε καγκελόπορτα πριν από δύο χρόνια!

Η κατεπείγουσα κλήση επιδόθηκε σε μία 76χρονη η οποία καλείται να εμφανιστεί εντός πέντε ημερών σε Ειρηνοδικείο της Αθήνας για να δώσει ανωμοτί κατάθεση στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης μετά από μήνυση συγγενικού της προσώπου, κατηγορώντας την πως πριν από δύο χρόνια, προκάλεσε ζημιά σε κολωνάκι μιας καγκελόπορτας του οικοπέδου όπου εκείνος εκτρέφει κότες. Επίσης, κατηγορεί την ηλικιωμένη συγγενή του ότι πριν από 4,5 χρόνια τον εξαπάτησε υπογράφοντας ένα ιδιωτικό συμφωνητικό.

Το περίεργο στην υπόθεση είναι πως την κλήση έστειλε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χανίων εν μέσω αναστολής των περισσότερων λειτουργιών των δικαστηρίων, στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κοροναϊού.

Η ηλικιωμένη επικοινώνησε με την Ειρηνοδίκη Καλλιθέας, η οποία απέστειλε και την κατεπείγουσα κλήση κατόπιν της παραγγελίας του Εισαγγελέα, ζητώντας μια αναβολή, καθώς η  μετακίνηση θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την υγεία της.

Ανέφερε δε πως λόγω των περιοριστικών μέτρων μετακινήσεων, δεν μπορεί να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα έγγραφα από τις αρμόδιες υπηρεσίες, για να απαντήσει σε όσα την κατηγορεί ο μηνυτής.

Επίσης, προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, ο οποίος έδωσε τη σχετική παραγγελία. Στα δικαστήρια Χανίων βρήκε μόνο την  εισαγγελέα υπηρεσίας η οποία δήλωσε αναρμόδια. Μάλιστα η εισαγγελική λειτουργός φέρεται να απάντησε πως δεν γνωρίζει τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χανίων, όταν η ηλικιωμένη της ζήτησε το email της υπηρεσίας της, προκειμένου να αποστείλει εγγράφως το αίτημα της για αναβολή της ανωμοτί κατάθεσης της...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-4-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά